Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós mindig kisirja h de ő...

Anyós mindig kisirja h de ő 1000kmre lakik tőlünk?

Figyelt kérdés

Állandóan akkor akar és sajnos jön is mikor az ény anyám tudna jönni v mi mennénk.

Folyton azzal jön h de ő 1000kmre lakik (német o.)

az én szülem meg csak 180 km.

Most okt.23-ra mentünk volna,temetőbe us kimentem volna. De anyós is akkor jön. Párom is az anyjának ad igazat. Azt mondják h én mehetek de az 5 hós lányunkat(anyatejes) nem vihetem.

Már a váláson gondolkodom,mert 4 éve ez van,és h megvan a baba rosszabb. Válnátok ez miatt? Mert amúgy minden jó,szuper apa.

2015. okt. 22. 07:17
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

Anyu nem akart vele veszekedni,meg aztán akkor még ugy volt h anyós majd csak decemberbe fog tudni jönni,ő meg augusztus 20-i héten megint tud jönni(ez volt májusba),mert h leállás lesz.

csak aztán augusztusba hirtelen megint el tudott jönni anyós. és ez mindig igy van,tudja h jönne anyu v mi mennénk és 1gy nap után bejelenti h én is tudok menni.

2015. okt. 22. 10:29
 32/46 anonim ***** válasza:
93%
Félmegoldás, hogy neki nem szóltok, mikor anyud készülődik hozzátok, így nincs mihez igazítania magát a gonosz banyának.
2015. okt. 22. 10:32
 33/46 anonim ***** válasza:
92%

Nos, akkor ez megfelelő pillanat arra, hogy beírjátok a naptárba, ki mikor hol lesz karácsonykor, valamint vegyél egy jövő évi naptárt, és abba is írjátok be azokat a dolgokat, amiket már most tudtok.

Ezt követően pedig ha törik, ha szakad, ehhez tartjátok magatokat.

És mi ez a baromság azzal, hogy te nem viheted el magaddal anyukádhoz a gyereket? Hívjanak nyugodtan rendőrt, körbe fogja őket röhögni.

2015. okt. 22. 10:50
 34/46 acelsziv ***** válasza:
89%
Talán ezt amit itt leírtál el kellene mondanod a férjednek is. Beleértve azt is, hogy egyre kevésbé tudod tolerálni a dolgokat. És nem hagyni lerázni magad hanem kitartani.
2015. okt. 22. 10:57
 35/46 anonim ***** válasza:
93%

ezek ismeretében is tartanám magam ahhoz h megyek a gyerekkel anyámhoz

hívjon rendőrt ha akar - semmi olyat nem tettél ami miatt bajod lenne ...

ha kimennek akkor közlöd h 3 napra jöttél anyukádhoz látogatóban és nem érted miért vannak itt mikor a férjed tudta h hol vagytok és ekkor mentek vissza

ha a párod nem áll melléd ebben a kérdésben akkor felvetném neki h vagy elválsz tőle vagy megoldja kompromisszummal a dolgot - vagyis szigorúan betartod azt h amit előre megbeszéltetek az van és nem az amit éppen anyós mond

2015. okt. 22. 11:15
 36/46 anonim ***** válasza:
92%

"Ha vinni akarom akkor rendőrt is hivhat :( "

Probalja csak meg. ne legyel mar ennyire nyamnyila. Persze hogy mindenki ide-oda rangat.

Amugy meg bepakolsz titokban, es lelepsz akkor amikor meg nincsennek ott.

hasznald az eszed.

2015. okt. 22. 13:09
 37/46 anonim ***** válasza:
85%
Házasságban éltek. Közös felügyeleti joggal. Te is oda viszed a gyermeked, ahova akarod, és az apja is. A rendőrök ki sem fognak menni. Ne legyél bexari. Állj már a sarkadra! Én is nő vagyok, gyerekkel, és egy volt anyuci pici fiával. Sarkamra álltam, és felneveltem a férjem. :) ( Egyszerüen közöltem vele, hogy nem piszkálhat az anyja. Vagy állítsa le, vagy elköltözöm. Tudta, hogy valóban megteszem, és nem viccelek. Amit mondok, hogy úgy lesz, az úgy lesz, ha a fene fenét is! Még együtt vagyunk a férjemmel. Az anyjával meg oly mértékben javult a kapcsolatunk, hogy 3 évig ápoltam, míg meg nem halt. - nem az ápolásba halt bele.- És a halála előtt bocsánatot is kért a kezdetek miatt. )
2015. okt. 22. 13:18
 38/46 anonim ***** válasza:
86%
Én csak előtte való nap szólnék a férjemnek, hogy holnap megyünk anyuhoz aztán kész. Ha anyós nem tud róla, akkor nem is tud akkora időzíteni. Férjed meg vagy megy veletek, vagy marad otthon egyedül, ő dolga.
2015. okt. 22. 13:19
 39/46 anonim ***** válasza:
82%

30-as a gyerek 5 hónapos, a kérdező meg azt írta, hogy 4 ÉVE ez van a férjjel és az anyóssal. Dehogynem kiderült. Csak a kérdezőnek nem nagyon van esze. Ami abból is látszik, hogy ilyet ír:

"Nem engedik h elvigyem a gyereket :( a férjem az anyjával azt mondja h nem vihetem el,mert az apának ugyanannyi joga van a gyerekhez mint nekem. tehát ő azt mondja maradjon. Ha vinni akarom akkor rendőrt is hivhat :( "

Vigyázz kérdező, a boltba se vidd le, nehogy rendőrt hívjanak!

2015. okt. 22. 14:02
 40/46 anonim ***** válasza:
91%

Jaj, ne haragudj, de annyira anyátlan és szerencsétlen vagy, hogy hihetetlen.

Rendőrt hív??? Ne röhögtess már... Mit mondanak a rendőrnek?

"Jó napot kívánok, bejelentést szeretnék tenni. A menyem elvitte az unokámat."

Jó vicc...

2015. okt. 22. 15:00
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!