Anyós mindig kisirja h de ő 1000kmre lakik tőlünk?
Állandóan akkor akar és sajnos jön is mikor az ény anyám tudna jönni v mi mennénk.
Folyton azzal jön h de ő 1000kmre lakik (német o.)
az én szülem meg csak 180 km.
Most okt.23-ra mentünk volna,temetőbe us kimentem volna. De anyós is akkor jön. Párom is az anyjának ad igazat. Azt mondják h én mehetek de az 5 hós lányunkat(anyatejes) nem vihetem.
Már a váláson gondolkodom,mert 4 éve ez van,és h megvan a baba rosszabb. Válnátok ez miatt? Mert amúgy minden jó,szuper apa.
Anyu nem akart vele veszekedni,meg aztán akkor még ugy volt h anyós majd csak decemberbe fog tudni jönni,ő meg augusztus 20-i héten megint tud jönni(ez volt májusba),mert h leállás lesz.
csak aztán augusztusba hirtelen megint el tudott jönni anyós. és ez mindig igy van,tudja h jönne anyu v mi mennénk és 1gy nap után bejelenti h én is tudok menni.
Nos, akkor ez megfelelő pillanat arra, hogy beírjátok a naptárba, ki mikor hol lesz karácsonykor, valamint vegyél egy jövő évi naptárt, és abba is írjátok be azokat a dolgokat, amiket már most tudtok.
Ezt követően pedig ha törik, ha szakad, ehhez tartjátok magatokat.
És mi ez a baromság azzal, hogy te nem viheted el magaddal anyukádhoz a gyereket? Hívjanak nyugodtan rendőrt, körbe fogja őket röhögni.
ezek ismeretében is tartanám magam ahhoz h megyek a gyerekkel anyámhoz
hívjon rendőrt ha akar - semmi olyat nem tettél ami miatt bajod lenne ...
ha kimennek akkor közlöd h 3 napra jöttél anyukádhoz látogatóban és nem érted miért vannak itt mikor a férjed tudta h hol vagytok és ekkor mentek vissza
ha a párod nem áll melléd ebben a kérdésben akkor felvetném neki h vagy elválsz tőle vagy megoldja kompromisszummal a dolgot - vagyis szigorúan betartod azt h amit előre megbeszéltetek az van és nem az amit éppen anyós mond
"Ha vinni akarom akkor rendőrt is hivhat :( "
Probalja csak meg. ne legyel mar ennyire nyamnyila. Persze hogy mindenki ide-oda rangat.
Amugy meg bepakolsz titokban, es lelepsz akkor amikor meg nincsennek ott.
hasznald az eszed.
30-as a gyerek 5 hónapos, a kérdező meg azt írta, hogy 4 ÉVE ez van a férjjel és az anyóssal. Dehogynem kiderült. Csak a kérdezőnek nem nagyon van esze. Ami abból is látszik, hogy ilyet ír:
"Nem engedik h elvigyem a gyereket :( a férjem az anyjával azt mondja h nem vihetem el,mert az apának ugyanannyi joga van a gyerekhez mint nekem. tehát ő azt mondja maradjon. Ha vinni akarom akkor rendőrt is hivhat :( "
Vigyázz kérdező, a boltba se vidd le, nehogy rendőrt hívjanak!
Jaj, ne haragudj, de annyira anyátlan és szerencsétlen vagy, hogy hihetetlen.
Rendőrt hív??? Ne röhögtess már... Mit mondanak a rendőrnek?
"Jó napot kívánok, bejelentést szeretnék tenni. A menyem elvitte az unokámat."
Jó vicc...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!