Anyós mindig kisirja h de ő 1000kmre lakik tőlünk?
Állandóan akkor akar és sajnos jön is mikor az ény anyám tudna jönni v mi mennénk.
Folyton azzal jön h de ő 1000kmre lakik (német o.)
az én szülem meg csak 180 km.
Most okt.23-ra mentünk volna,temetőbe us kimentem volna. De anyós is akkor jön. Párom is az anyjának ad igazat. Azt mondják h én mehetek de az 5 hós lányunkat(anyatejes) nem vihetem.
Már a váláson gondolkodom,mert 4 éve ez van,és h megvan a baba rosszabb. Válnátok ez miatt? Mert amúgy minden jó,szuper apa.
Nekem úgy tünik h direkt csinálja,mert mindig akkor időzit mikor mi is mennénk a anyukámhoz vagy ő jönne fel.
Pl most is tudta h menni fogunk,mert nyáron nem voltunk,mikor anyu tudott volna jönni augusztus 20-i héten akkor anyós volt itt.
Az nem opció h mindketten itt vannak mert nem férünk el,plussz anyós nem engedi unokázni anyámat ha egyszerre vannak itt.
Mikor megszületett a kislányunk akkor egyszerre voltak itt joformán,anyu 1 nap mulva ment el-3 napot volt itt-és az utolsó napon már jött anyós-1,5 hétre-de folyton kapkodta fel a gyereket,anyámnak nem engedte h utolsó este fürdessen stb... pedig ő akkor jött...
Az otthoni békéjéért, a családod szeretetteljes együttlétéért, hogy a kislányod apa és anya szeretetében nyugalomban nevelkedjen, Te vagy a felelős! Rajtad áll ez. Kisstílű, amit és ahogyan írsz, és ez aláássa a fentieket.
Térj észhez!!!
Tudom h önző dolog h a váláson gondolkodok ez miatt,de már nagyon elegem van belőle.
Mindig anyóshoz kel igazodni,mert ő ekkor tud jönni. Hiába tudja h most jönne anyukám v épp mi mennénk. Ő sir h de 1000km és most tud csak jönni.
Anyukám hiába csak 180 km alig látom. Ő is dolgozik,több müszakba túlórákkal. Nem egyszerü neki se ide buszozni.
Nem engedik h elvigyem a gyereket :( a férjem az anyjával azt mondja h nem vihetem el,mert az apának ugyanannyi joga van a gyerekhez mint nekem. tehát ő azt mondja maradjon. Ha vinni akarom akkor rendőrt is hivhat :(
És ha nincs itt az anyja akkor teljesen normálisan viselkedik velem.
"tudom h önző dolog h a váláson gondolkodok ez miatt,"
Nem csak önző, hanem végtelenül ostoba. Gondolj arra, aki együtt kénytelen lakni az anyósékkal. És nekik is meg kell tenni, hogy békében éljenek. Gondolj azokra a gyerekekre, akik egészségesen születtek, és a szétcincált családban lettek betegek - hogy nem képesek normális kapcsolatokat kialakítani, és dolgozni.
Neked elváltak a szüleid, vagy egyedül marad valami miatt anyukád a kisgyerekkel, ugye? valószínű azt akarod megismételni.
Próbálj meg felülemelkedni a helyzeten és nemes lelkűen békésen engedni a dolgokat a maguk útján.
10.14-es az a helyzet h eddig mindig nyeltem,meg engedtem... és az eredmény az h többet látom anyóst mint a saját anyámat.
Anyámat idén láttam kb egy hetet össz vissz. Anyós itt volt januárba(igaz akkor már csak 3 napot,mert decemberbe 20-tól itt volt )húsvétkor,mikor megszületett a baba augusztus 20.-i héten egy egy hetet.
Mert ő 1000Km-re lakik tőlünk. És anyukám is akart volna jönni decemberbe,meg húsvétra is várt volna minket,nyáron a cég leállást adott neki ki augusztus 20-ra de megint csak anyós volt itt. Anyu meg ha tud jönni max 1,5 napot van itt,szombat reggel jön,vasárnap este megy.
Nem normális ez a helyzet :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!