Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós mindig kisirja h de ő...

Anyós mindig kisirja h de ő 1000kmre lakik tőlünk?

Figyelt kérdés

Állandóan akkor akar és sajnos jön is mikor az ény anyám tudna jönni v mi mennénk.

Folyton azzal jön h de ő 1000kmre lakik (német o.)

az én szülem meg csak 180 km.

Most okt.23-ra mentünk volna,temetőbe us kimentem volna. De anyós is akkor jön. Párom is az anyjának ad igazat. Azt mondják h én mehetek de az 5 hós lányunkat(anyatejes) nem vihetem.

Már a váláson gondolkodom,mert 4 éve ez van,és h megvan a baba rosszabb. Válnátok ez miatt? Mert amúgy minden jó,szuper apa.

2015. okt. 22. 07:17
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

Nekem úgy tünik h direkt csinálja,mert mindig akkor időzit mikor mi is mennénk a anyukámhoz vagy ő jönne fel.

Pl most is tudta h menni fogunk,mert nyáron nem voltunk,mikor anyu tudott volna jönni augusztus 20-i héten akkor anyós volt itt.

Az nem opció h mindketten itt vannak mert nem férünk el,plussz anyós nem engedi unokázni anyámat ha egyszerre vannak itt.

Mikor megszületett a kislányunk akkor egyszerre voltak itt joformán,anyu 1 nap mulva ment el-3 napot volt itt-és az utolsó napon már jött anyós-1,5 hétre-de folyton kapkodta fel a gyereket,anyámnak nem engedte h utolsó este fürdessen stb... pedig ő akkor jött...

2015. okt. 22. 09:48
 22/46 anonim ***** válasza:
13%

Az otthoni békéjéért, a családod szeretetteljes együttlétéért, hogy a kislányod apa és anya szeretetében nyugalomban nevelkedjen, Te vagy a felelős! Rajtad áll ez. Kisstílű, amit és ahogyan írsz, és ez aláássa a fentieket.

Térj észhez!!!

2015. okt. 22. 09:54
 23/46 anonim ***** válasza:
89%
Hát ha 1000 km-ről 3 havonta tud jönni anyósod, akkor nem mondható el az, hogy "olyan ritkán tud jönni". Azt hittem, hogy évente 1x jön... Ha nagyon úgy tűnik, hogy anyósod féltékeny és direkt csak magának akar figyelmet, unokát, mindent, akkor jó volna ezt a férjeddel is megértetni, mert nincs igazuk. Én a helyedben drasztikus módszerhez folyamodnék, megmondanám nekik, hogy mivel anyámmal előbb volt megbeszélve a találkozó, ezért én most felnyalábolom a gyereket, felülök a vonatra és lemegyek anyámhoz, ti meg ketten örömködjetek egymásnak.
2015. okt. 22. 09:55
 24/46 A kérdező kommentje:

Tudom h önző dolog h a váláson gondolkodok ez miatt,de már nagyon elegem van belőle.

Mindig anyóshoz kel igazodni,mert ő ekkor tud jönni. Hiába tudja h most jönne anyukám v épp mi mennénk. Ő sir h de 1000km és most tud csak jönni.

Anyukám hiába csak 180 km alig látom. Ő is dolgozik,több müszakba túlórákkal. Nem egyszerü neki se ide buszozni.

2015. okt. 22. 09:59
 25/46 A kérdező kommentje:

Nem engedik h elvigyem a gyereket :( a férjem az anyjával azt mondja h nem vihetem el,mert az apának ugyanannyi joga van a gyerekhez mint nekem. tehát ő azt mondja maradjon. Ha vinni akarom akkor rendőrt is hivhat :(

És ha nincs itt az anyja akkor teljesen normálisan viselkedik velem.

2015. okt. 22. 10:02
 26/46 anonim ***** válasza:
6%

"tudom h önző dolog h a váláson gondolkodok ez miatt,"

Nem csak önző, hanem végtelenül ostoba. Gondolj arra, aki együtt kénytelen lakni az anyósékkal. És nekik is meg kell tenni, hogy békében éljenek. Gondolj azokra a gyerekekre, akik egészségesen születtek, és a szétcincált családban lettek betegek - hogy nem képesek normális kapcsolatokat kialakítani, és dolgozni.

Neked elváltak a szüleid, vagy egyedül marad valami miatt anyukád a kisgyerekkel, ugye? valószínű azt akarod megismételni.

Próbálj meg felülemelkedni a helyzeten és nemes lelkűen békésen engedni a dolgokat a maguk útján.

2015. okt. 22. 10:14
 27/46 anonim ***** válasza:
85%
És te együtt vagy egyx ilyen nyámnyila zsarnokkal, sőt, szültél is neki... gratulálok! És ne mondd, hogy eddig nem tudtad, hogy ilyen, mert 4 éve nyeled a szmétkedéseiket.
2015. okt. 22. 10:15
 28/46 A kérdező kommentje:

10.14-es az a helyzet h eddig mindig nyeltem,meg engedtem... és az eredmény az h többet látom anyóst mint a saját anyámat.

Anyámat idén láttam kb egy hetet össz vissz. Anyós itt volt januárba(igaz akkor már csak 3 napot,mert decemberbe 20-tól itt volt )húsvétkor,mikor megszületett a baba augusztus 20.-i héten egy egy hetet.

Mert ő 1000Km-re lakik tőlünk. És anyukám is akart volna jönni decemberbe,meg húsvétra is várt volna minket,nyáron a cég leállást adott neki ki augusztus 20-ra de megint csak anyós volt itt. Anyu meg ha tud jönni max 1,5 napot van itt,szombat reggel jön,vasárnap este megy.

Nem normális ez a helyzet :(

2015. okt. 22. 10:22
 29/46 anonim ***** válasza:
91%
Anyukád egyébként miért nem áll ki magáért, amikor egyszerre vannak itt? Azt mondod anyósod akkor kisajátítja a gyereket, nem engedi anyukádat a közelébe sem. Ilyenkor anyukádnak kellene egy kicsit erőszakosabbnak lennie és kikérnie magának, hogy ő is unokázni van itt, úgyhogy ne sajátítsa ki magának a gyereket. Ha anyukád az utolsó napján el akarja vinni fürdetni a gyereket, akkor anyósodnak nincs joga kivenni a kezéből. Kicsit erőteljesebbnek kéne lennie mindkettőtöknek!
2015. okt. 22. 10:25
 30/46 anonim ***** válasza:
92%
Hát kérdező, igazán sajnállak ilyen férjjel és anyóssal. Igazi zsarnoknak tűnik mind a kettő. Kár, hogy ez nem derült ki házasság és gyermekvállalás előtt.
2015. okt. 22. 10:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!