Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós mindig kisirja h de ő...

Anyós mindig kisirja h de ő 1000kmre lakik tőlünk?

Figyelt kérdés

Állandóan akkor akar és sajnos jön is mikor az ény anyám tudna jönni v mi mennénk.

Folyton azzal jön h de ő 1000kmre lakik (német o.)

az én szülem meg csak 180 km.

Most okt.23-ra mentünk volna,temetőbe us kimentem volna. De anyós is akkor jön. Párom is az anyjának ad igazat. Azt mondják h én mehetek de az 5 hós lányunkat(anyatejes) nem vihetem.

Már a váláson gondolkodom,mert 4 éve ez van,és h megvan a baba rosszabb. Válnátok ez miatt? Mert amúgy minden jó,szuper apa.

2015. okt. 22. 07:17
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
96%

"azt mondja h én mehetek de a gyerek,aki 5 honapos és csak anyatejes marad."

Aham, es ezt hogy akarja megvalositani? Kirangatja a gyereket a kezedbol?

Amugy meg mondtam: a latogatasokat fel evre le kell fixalni, ki mikor jon-megy. Es akkor nincs felreertes.

A mi szuleink is messze laknak, anyosek 600 kilometerre, anyamek meg 1000re. Mindig honapokkal elotte le van szervezve, ki mikor kihez megy.

2015. okt. 22. 07:55
 12/46 anonim ***** válasza:
74%

nem igen érdekelne ...

fognám a gyereket betenném a kocsiba és elmennék

kb ennyi

az anyós meg elsőre kérdezze meg h alkalmas e a látogatás vagy sem

ha nem (mert előre lebeszélt program van )akkor legyen kedves áttenni máskorra

2015. okt. 22. 08:04
 13/46 anonim ***** válasza:
93%

Nekünk ilyen esetekre jól bevált a naptár: ami oda be van írva, az szent és sérthetetlen. Nem "önkényeskedünk", megbeszéljük mielőtt beírunk valamit.

A férjeddel kell ezt megbeszélni. Ha tényleg mindig akkor jön anyósod, akkor egyértelműen keresztbe akar tenni. Amíg a férjed ezt nem látja át, addig nem tudjátok megoldani.

Ha viszont tényleg véletlenül alakul így, mondjuk 5 esetből 1x, akkor engednék anyósnak.

2015. okt. 22. 08:05
 14/46 anonim ***** válasza:
90%
(szinte biztosra veszem, h a kérdezo a buszra szállna fel...és nem az autoba)
2015. okt. 22. 08:06
 15/46 anonim ***** válasza:
79%

Én bizony felszállnék az anyámhoz vivő buszra. Gyerekkel, bőrönddel együtt. Férj meg pátyolgassa anyucit.

41 éves FÉRFI

2015. okt. 22. 08:53
 16/46 anonim ***** válasza:
13%

"Válnátok ez miatt? Mert amúgy minden jó,szuper apa."

Tehát melyik rokon mikor jön, ki mikor megy a temetőbe. Anyós biztonságos távolságban van, nem fog sokat zavarni, temetőbe máskor is lehet menni, nem kell 5 hónapost rángatni hosszú utakra

tehát:

Egy ilyen miatt széttúrnád a családod???

elég gennyes lelkületre vall. Jobbulást.

2015. okt. 22. 09:04
 17/46 anonim ***** válasza:
88%
Na ácsi! Kérdés, hogy anyós direkt csinálja-e ezt vagy tényleg így ér rá. Amúgy ezt tényleg előre szokás átbeszélni, de ha pl. anyós direkt kontrázik, amikor már lebeszélték a másik nagyszülőkkel a találkát, akkor mondja, de ő is csak most ér rá, máskor nem, akkor azért nincs teljesen igaza anyósnak és a férjnek. Erre válaszolj kérdező, hogy milyen a szitu.
2015. okt. 22. 09:12
 18/46 acelsziv ***** válasza:
100%
De miért nem lehet megbeszélni, lefixálni és tartani magatokat a dátumokhoz?
2015. okt. 22. 09:20
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Itt az a kérdés, hogy direkt csinálja e? Ha nem, akkor otthon maradnék, mégiscsak ő megy 1000 kmről. Ha folyton ezt csinálja és látszik, hogy direkt időzít így, akkor nem érdekelne. Egyébként ha otthon vagy a kicsivel, akkor tulajdonképpen bármikor tudsz utazni anyukádhoz, nem?
2015. okt. 22. 09:24
 20/46 anonim ***** válasza:
92%

1. Attol, mert anyós kulfoldon el, nyugodtan lehet időpontot egyeztetni. Tehát, amikor nektek is jo.

2. Elkepzelem, amint a férjem ilyet mond, hogy en mehetek, a gyerek marad. Aha.

2015. okt. 22. 09:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!