Anyósom beszólása, mit tennétek?
Egy hónapja elvesztettük a kisbabánkat a 24.hétben mivel beteg volt. Elötte sokat kellett pestre járni orvoshoz így a két kutyánk oltását nem tudtuk beadatni (egyik az en kutyám a másikat anyósom kapta 9éve de nálunk van mi gondozzuk etessük)mert minden forintra szükség volt.
Anyósom elhívott magához elhordott minket föként engem minden szarnak. Mondja a kutya sincs beoltatva. Mondom neki szépen h de azért mert kellett a babára. Erre ö de a kutyát be kell oltatni. Mondom nehogy már fontosabb legyen a retkes kutya mint a baba? Erre ö hogy de,a kutya legyen beoltva. Otthagytam de ö utánam jött h szégyeljem el magam es gondolkohzak el.
Azóta eltelt kis idö és itt kedveskedik,normalisan viselkedek vele de nem tudom ezt elfelejteni neki.
Nemsokára szeretnénk újra babát de ezek után azt akarom h max annyit tudjon h unokája lesz,semmi többet.nem akarom h vele legyen majd meg bármibe is beleszoljon, ti mit tennétek?
Aha, Magyarországon a TB intézménye nem fedez minden vizsgálatot, és amit igen arra hosszú heteket, hónapokat is kell várni. /én már csak tudom, egyszerű műtétre várok hónapok óta, szeptember végére kaptam időpontot még március elején./ Szóval erről ennyit. Az hogy mivel mennek az ő dolguk nem olcsóbb két felnőtt embernek oda-vissza a vonatjegy, buszjegy, na meg a helyi közlekedés Pesten, mint a benzinpénz. Kérdezem én, az anyós miért nincs betámadva? Hisz az egyik kutya az övé, miért nem gondoskodott akkor az oltásról ő maga ha tudta hogy a fia meg a menye mire költi a félretett pénzt, meg min mennek keresztül?
Jó dolog az állatszeretet, imádom őket én is, de amikor valakiben az emberek felé nincs együttérzés, empátia, csak az állatok felé na az sokk!
Kérdező! Volt azóta valami fejlemény? Anyósoddal beszéltél erről? Vőlegényed mit mond?
Amúgy még nem mondtam, de részvétem a baba miatt :(
Sajnos anyosom mar nem fog megvaltozni...most viszonylag elvagyunk vele de kb 3 havonta van olyan amiert ugy osszevesznek a fiaval...egyik veszekedes alkalmaval lekopte a fiat...utana ra 2 napra koltoztunk el...hozza se szolt senki paromat akkor is fogta es lekopte meg gyilkosnak nevezte (kint az odvaron oedibalta hogy menj is innen te gyilkos nehogy engem is meggyilkolj) mert ahova mentunk ott kint is lakott a cicank nem csak bent.
Sajnos anyosommal mar nem tudunk mit tenni,elvesztette a ferjet egy babajat es a nagyobbik fiat az agyat mar tonkretette ez es sajnos rajtunk tolti ki a merget kb haromhavonta
Amugy mikor nem jon epp valami az agyaba,normalis ,kedves csak az a baj h ha meg rajon az otperc akkor sajna olyanokat csinal amiket irtam.
Sokat segitett onszantabol csak az a baj h mikor rajon akkor az is a szemunkre van hanyva.
Tokeletes anyos lenne ha haromhavonta nem jonne az agyaba ilyen es bantana meg a fiat is meg engem is olyan dolgokkal amit barmennyire szereti az ember de nem fog tudni elfelejteni neki :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!