Anyósom beszólása, mit tennétek?
Egy hónapja elvesztettük a kisbabánkat a 24.hétben mivel beteg volt. Elötte sokat kellett pestre járni orvoshoz így a két kutyánk oltását nem tudtuk beadatni (egyik az en kutyám a másikat anyósom kapta 9éve de nálunk van mi gondozzuk etessük)mert minden forintra szükség volt.
Anyósom elhívott magához elhordott minket föként engem minden szarnak. Mondja a kutya sincs beoltatva. Mondom neki szépen h de azért mert kellett a babára. Erre ö de a kutyát be kell oltatni. Mondom nehogy már fontosabb legyen a retkes kutya mint a baba? Erre ö hogy de,a kutya legyen beoltva. Otthagytam de ö utánam jött h szégyeljem el magam es gondolkohzak el.
Azóta eltelt kis idö és itt kedveskedik,normalisan viselkedek vele de nem tudom ezt elfelejteni neki.
Nemsokára szeretnénk újra babát de ezek után azt akarom h max annyit tudjon h unokája lesz,semmi többet.nem akarom h vele legyen majd meg bármibe is beleszoljon, ti mit tennétek?
Nem volt kedvem a hozzászólásokat végigolvasni, elég volt az "épphogy kicsúszást" elolvasni, meg hogy "jobb helyeken a kutya olyan fontos, mint a gyerek"... Nem, az nem jobb hely. Állatbolond vagyok. De akkor sem ugyanolyan fontos, mint a gyerek.
Nekem 16 hetesen vették el a babámat, mert elfolyt a magzatvíz (és a gyerek élt még), és rettenetes lelkiállapotba kerültem. Senki telefonját nem vettem fel, és 1 hónapig senki nem látott a férjemen kívül. Az állatainkat is ő látta el.
Úgyhogy kedves kérdező: add meg magadnak az időt, ami a gyászhoz szükséges, és zárd ki anyóst az életedből, amíg erre van szükséged. Az az idő és pénz rád és a gyerekre kellett, legalább nem bánthat, hogy nem tettél meg mindent.
Testi-lelki jobbulást kívánok!
37-es, az első sorod után tudtam, hogy nem szültél halott gyereket. Igen, talán jogos volna, hogy csak olyan írjon választ, aki igen. És nem mártír a kérdező.
Plusz a GYIK-en mindenki idegenek válaszát várja. Ha eddig nem tűnt volna fel.
30-as: ha senki nem kíváncsi a "mártírdumára", akkor te pl. minek irkálsz ide? Sok frusztrált ember, vagy szadista, aki élvezi, hogy büntetlenül belerúghat egy olyan emberbe, aki élete egyik legnagyobb tragédiáját élte át.
Sötétség.
Csak egyet a sok kozul:
Magzati diagnoszikai kozpont sziv ultrahang 18.000 ft ez pesten van en videki vagyok mikor kifogtuk a forgalmat 10.000 ft is megevett a kocsi
Magyarorszagon letezik a TB intezmenye, valamint nem kotelezo mindenhova autoval jarni.
Persze a flancos maganklinikara jut penz, a szegeny szerencsetlen kutya meg dogoljon meg.
Te jó isten, az utolsó hozzászólóknak van bármilyen fogalma az egészséügyi ellátásról terhesség alatt? Már minden szarért fizetni kell az állami intézményekben, nem MAGÁNKLINIKÁKON!
Ami régen ingyenes volt a 12 hetes Down szűrés is 30 ezer forint egy sima állami kórházbnan! És minden más extra szűrésért is fizetni kell, és jelen esetben pont ezek mutatták ki, hogy gond van!
volt olyan nap hogy ha nem kocsival megyünk haza se jutunk mert késő estig ott kellett járkálgatni egyik helyről a másikra.
Mivel párom is velem volt a tömegközlekedés és a kocsi kb ugyanabban az árban van.
Nem akartunk magánúton menni de aki volt már terhes tudja hogy rákényszerítik az embert mert nem fizetősön mindenhol másfél két hónap várakozási idő van és mikor a gyermeked életéről van szó akkor nem akarsz hónapokat várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!