Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom beszólása, mit tennétek?

Anyósom beszólása, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Egy hónapja elvesztettük a kisbabánkat a 24.hétben mivel beteg volt. Elötte sokat kellett pestre járni orvoshoz így a két kutyánk oltását nem tudtuk beadatni (egyik az en kutyám a másikat anyósom kapta 9éve de nálunk van mi gondozzuk etessük)mert minden forintra szükség volt.

Anyósom elhívott magához elhordott minket föként engem minden szarnak. Mondja a kutya sincs beoltatva. Mondom neki szépen h de azért mert kellett a babára. Erre ö de a kutyát be kell oltatni. Mondom nehogy már fontosabb legyen a retkes kutya mint a baba? Erre ö hogy de,a kutya legyen beoltva. Otthagytam de ö utánam jött h szégyeljem el magam es gondolkohzak el.

Azóta eltelt kis idö és itt kedveskedik,normalisan viselkedek vele de nem tudom ezt elfelejteni neki.

Nemsokára szeretnénk újra babát de ezek után azt akarom h max annyit tudjon h unokája lesz,semmi többet.nem akarom h vele legyen majd meg bármibe is beleszoljon, ti mit tennétek?

2015. aug. 5. 11:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
18%

sajnállak a baba miatt,de minek váűllaltok gyereket,ha még egy kutya beoltására sincs pénzetek

egy gyerek rengeteg pénzbe kerül

az meg,hogy te inkább éhen halsz,de a gyereknek legyen,nem megoldás

előbb kéne egy kis tartalékot képezni,és utána gyereket vállalni

2015. aug. 5. 12:18
 22/66 anonim ***** válasza:
92%
Először is,részvétem a veszteségetek miatt.Valószínűleg őt is megviselte az unokája elvesztése,csak sajnos rajtad vezette le.Ülj le vele és beszéljétek át.A kutyát egyébként a saját érdekedben is ajánlott beoltatni,de 1 hónap csúszás még nem a világ vége.Kitartást kívánok és remélem legközelebb minden rendben lesz.
2015. aug. 5. 12:19
 23/66 A kérdező kommentje:

Volt tartalék nem egy putriban elunk csak egy honap leforgasa alatt senki nem ugy keszul h heti majdnem 100.000kell kifizetnie

Szerintem egy normal par nem fog milliokat osszegyujteni a gyerekvarasra gondolvan h ugyis beteg lesz.

2015. aug. 5. 12:24
 24/66 anonim ***** válasza:
17%
17!De ha megharap valakit a kutya,akkor még ott a bünti.Az sem 2ft.Aztán ott van akit megharapott kitudja milyen gyógyszeres kezelésen kell átesnie csak azért mert a kutya nincs beoltva.Nem véletlen találták ám ki.Főleg ha még veszett is!Bizonyára örülnél nem veszélytelen kezeléseket kellene kapnod,mert a gazdi bacik rá.Aki kutyát tart annak vannak kötelességei!Kérdező te meg ha már igy állsz hozzá a gyerekkel akarod anyóst zsarolni,csak vigyázz a bosszud nehogy más kép süljön el.Aztán majd itt sírhatsz ríhatsz anyós bacik a gyerekre.kicsinyes vagy.és buta
2015. aug. 5. 12:37
 25/66 anonim ***** válasza:
49%

anyosod egy tapló, mert egybol kiabalt veled amikor elment a baba. de ettől függetlenül még úgy gondolom, hogy nem kell retkes kutyanak nevezni.

amúgy nem dől ossze a világ, ha nem evente van oltva, hanem egyszer mondjuk 1,5 év.

és azt nem értem, hogy ti nevelitek a kutyajat.. ne ő papoljon a felelősségről.

szóval nem adok neki igazat, de tény, hogy azért mert gyereket szeretnétek, ne kerüljön hátrányba a korábban vállalt állatod. és részvétem. anyosnak meg mondd meg, hogyha vigasztalni nem képes egy ilyen veszteseg utan, az egy dolog. de hogy egybol ordit veled... kívül tagasabb akkor

2015. aug. 5. 12:40
 26/66 anonim ***** válasza:
63%
Egy állat felelősség .Ezen nincs mit szépíteni. Ha valaki állatot tart, akkor csak olyan feltételek mellett, hogy arról tud is gondoskodni. Az nem kifogás, hogy de a gyerek előrébb való. Igen, a gyerek az első, de akkor nem kell kutya a házhoz. Szomorú, ami veled történt, de ha úgy érzed ti a kutyákról a jövőben nem tudtok majd gondoskodni, akkor kérjétek meg anyóst, vegye át ő az állatokat, és akkor jut pénz minden másra is. Remélem a jövőben összejön nektek egy baba, de azt ne felejtsd el, hogy számtalan váratlan kiadásotok lesz mellette, nem feltétlen csak és kizárólag a gyerek miatt . Ha ezek mellett nem tudjátok még a kutyák állatorvosi ellátását is biztosítani, akkor új gazdikat kell nekik találni. Ennyi.
2015. aug. 5. 12:43
 27/66 A kérdező kommentje:

Nem akarom zsarolni anyosom a gyerekkel...egyszeruen semmi kedvem mar anyosomhoz.

A kerdes lenyege meg mindig nem az egy honapot kesett kutyaoltas.

Mas agyonuti a kutyait engem meg kb meg akar kovezni a nagytobbseg egy honap kesett oltas miatt.ha ennyire nagy allatvedok vagytok menjetek es segitsetek anyagilag meg fizikalisan is a menhelyeken,amit tegyuk hozza hogy en ket evig csinaltam foiskola alatt.

2015. aug. 5. 12:46
 28/66 A kérdező kommentje:

Persze egy honap oltaskeses miatt megvalok a kutyaktkl nem gondolod kedves kommentelo h ez lenne a felwlotlen dolog?

Van 6haziallatunk mind be van oltva ezt az esetet leszamitva keses nelkul mindnek megvan az ennivalo egy honapra elore,mindnek van nornalis helye.

A masik h menhelyrol van a kutya szerintem megiscsak jobban jar velem ha az 5-10 ev alatt egyszer kesik az oltasa egy honapot mint a menhelyen zsufolodva kennelbetegsegben elpusztulni

2015. aug. 5. 12:49
 29/66 A kérdező kommentje:

Bocs utolso felreolvastam.

Persze csak a sajat onzosegembol nem ragaszkodnek az allatokhoz ugy hogy kozben nem tudom ellatni oket.

2015. aug. 5. 12:54
 30/66 anonim ***** válasza:
36%
Jaj kérdező, hagyjad már ezt a mártírdumát, mert senki nem kíváncsi rá! Itt senki nem mondta, hogy állatvédő lenne, azt meg végképp senki nem vonja kétségbe, hogy 1 hónap késés (amit nyilván utólag írtál le), akkora tragédia lenne. Balambér voltál, mert eszedbe nem jutott bárkit is felhívni, pl anyóst, hogy te erről most nem tudsz gondoskodni, oltassa be őket ő. Mibe telt volna megereszteni egy telefont? Semmibe. Anyósod igen, tapló volt, de te meg bamba és most meg jössz a mártírdumáddal ,meg az utólag elszórt infókkal, amiből lehet egy szó nem igaz, mert most, hogy néhányan neked estek, kezdesz magyarázkodni. Mondd meg anyósodnak, hogy rosszul esett neked, amit mondott, amit el is hiszek, mert valóban rosszkor jutott ez eszébe és még rosszabb volt a stílus, ahogy előadta, de azt azért túlzásnak érzem, hogy emiatt te már eltiltanád őt a jövendő unokájától. Lesznek még ennél cifrább vitáitok, hol ő lesz a hülye, hol te, mert az emberek nem egyformák.
2015. aug. 5. 13:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!