Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom beszólása, mit tennétek?

Anyósom beszólása, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Egy hónapja elvesztettük a kisbabánkat a 24.hétben mivel beteg volt. Elötte sokat kellett pestre járni orvoshoz így a két kutyánk oltását nem tudtuk beadatni (egyik az en kutyám a másikat anyósom kapta 9éve de nálunk van mi gondozzuk etessük)mert minden forintra szükség volt.

Anyósom elhívott magához elhordott minket föként engem minden szarnak. Mondja a kutya sincs beoltatva. Mondom neki szépen h de azért mert kellett a babára. Erre ö de a kutyát be kell oltatni. Mondom nehogy már fontosabb legyen a retkes kutya mint a baba? Erre ö hogy de,a kutya legyen beoltva. Otthagytam de ö utánam jött h szégyeljem el magam es gondolkohzak el.

Azóta eltelt kis idö és itt kedveskedik,normalisan viselkedek vele de nem tudom ezt elfelejteni neki.

Nemsokára szeretnénk újra babát de ezek után azt akarom h max annyit tudjon h unokája lesz,semmi többet.nem akarom h vele legyen majd meg bármibe is beleszoljon, ti mit tennétek?

2015. aug. 5. 11:25
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
37%
banyek akkor kölcsönkértek egy baráttól vagy szóltok anyósnak és a többi. Attól hogy éppen gyereket vár az ember a kötelességei nem szűnnek meg..az már hogy a dolognak végül szomorú vége lett. Egyébként ha én gyászolok mindenen máson töltöm ki a dühömet, olvasd el ki-hogy dolgozza fel a gyászt/fejezi ki
2015. aug. 5. 11:50
 12/66 anonim ***** válasza:
30%

Aki akar, az tud.

Nem kell az olcsó kifogás.

2015. aug. 5. 11:51
 13/66 anonim ***** válasza:
79%

Elküldtem volna a halál fszára az anyóst, ha nekiáll velem veszekedni a babám elvesztésének másnapján..

A kutya oltása fontos, de 1-2 hónapba nem pusztul bele senki.

Az anyósod tahó volt, nem felejteném el neki ezt. A tiltást persze túlzásnak tartom, de ezentúl helyén kezelném a nőt.

A férjed mit szólt ehhez egyébként? Neki nem volt egy két szava az anyjához mikor nekiállt ordítozni?

2015. aug. 5. 11:55
 14/66 A kérdező kommentje:

Jah csak nehogy mar anyosomnak legyen rosszabb h elvesztettem a babát mint nekem.

A nagy gyaszaval azt eri el h legkozelebb ha sikerul nem latja majd a unokajat....ennyi

2015. aug. 5. 11:56
 15/66 A kérdező kommentje:

Na ez az h a kutya be lett oltva nem dotam az utcara,kotelesseg letudva kis kesessel.

Parom egyenlore a volegenyem,nemsokara tervezzuk az eskuvot de o annyira megharagudott az anyjara h meg se akarja hivni.

Sajnos az anyjanak nem ez az elso ilyen szep huzasa,sot szerintem nem is utolso.

Hozzateszem hogy anyosom is elvesztette egyik babajat szules utan ugyhogy neki kellene legjobban megerteni a helyzetem megis igy viselkwdetr

2015. aug. 5. 11:58
 16/66 anonim ***** válasza:
78%
ugyan már 1-2 hónap, hisz ha megszületett volna a baba, akkor a következő orvosi vizsgálatok, a ruhák, az étel, játékok és a többi megint pénz. Mindig előbbre való lett volna a baba mint a kutya. Ami nem feltétlenül baj csak akkor ne azzal kezdje, hogy elvesztettem a babámat és ezért, frászt babát vártunk ezért a helyesebb kifejezés, nincs ezzel gond de nem kell a fölösleges körítés. Anyós tahó volt az tény de szavaiban van igazság és örökké nem lehet tutujgatni téged azért mert elvesztetted a babádat,de tény várnia kellett volna neki ezzel, hogy legyen időd gyászolni. Más szóval mindenkinek van valamiben igaza meg nem is.
2015. aug. 5. 12:01
 17/66 anonim ***** válasza:
58%

Te jó isten, a válaszokon le vagyok döbbenve!!!!

Tudtok ti olvasni?

A kérdezőnek meghalt a kisbabája! Meg kellett szülnie! Felfogjátok? Ki nem szarja le a kutyát ebben a helyzetben! Az anyósnak kellet volna intéznie minden ügyes-bajos dolgot ebben a helyzetben, nem pedig még a halott unokája anyját basztatni... az eszem megáll.

Teljesen igazad van, kérdező, én is ezt tettem volna, pedálozzon csak az öreglány, ha úgy érzed, majd megbocsátasz neki...

2015. aug. 5. 12:05
 18/66 A kérdező kommentje:

A kovetkezo fizukor be lett oltva ennyi.

Jah vegulis jo h nem a halott baba vajudasa kozben jott oda ezzel.nem kell tutujgatni de a szajara ne vegye tobbet.

Amugy meg annyit anyosomrol h mikor elkoltoztunk tole az o kutyajat nem vittuk mert az ove utana vittuk magunkkal mert se vizet se kajat nem adott neki azert mert a fiaval osszeveszett es haragudott a vilagra.

2015. aug. 5. 12:06
 19/66 anonim ***** válasza:
39%
és ezek az infók miért mindig utólag derülnek ki? imádom amikor lényegében fél sztorik vannak aztán lassan kiderül mi is van...tudod mit igen anyósod egy szörnyeteg,de attól még lehet hogy jó nagyi lesz szóval még nem érdemes eltiltanod, majd ha a gyerek életét is tönkre vágja na akkor megteheted
2015. aug. 5. 12:11
 20/66 A kérdező kommentje:

En szeretem az allatainkat honap elejen mindig az a elso h nekik legyen mit enni egesz honapban (konzerv,szaraztap,fotthus)

A nosteny kutyam ivartalanitva van minden evben be van oltva mindketto ugyhogy nem vagyok olyan aki elhanyagolja.

Jelen helyzetben egy honapott kesett az oltas.

De nem ez a lenyeg a kerdesben mert akkor az allatok kategoriaba raktam volna ki.

Az allatok csaladtagok de azert szerintem mindenki a gyereket mentene meg ha valasztania kellene es utana a kutyajat.

2015. aug. 5. 12:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!