Anyósom beszólása, mit tennétek?
Egy hónapja elvesztettük a kisbabánkat a 24.hétben mivel beteg volt. Elötte sokat kellett pestre járni orvoshoz így a két kutyánk oltását nem tudtuk beadatni (egyik az en kutyám a másikat anyósom kapta 9éve de nálunk van mi gondozzuk etessük)mert minden forintra szükség volt.
Anyósom elhívott magához elhordott minket föként engem minden szarnak. Mondja a kutya sincs beoltatva. Mondom neki szépen h de azért mert kellett a babára. Erre ö de a kutyát be kell oltatni. Mondom nehogy már fontosabb legyen a retkes kutya mint a baba? Erre ö hogy de,a kutya legyen beoltva. Otthagytam de ö utánam jött h szégyeljem el magam es gondolkohzak el.
Azóta eltelt kis idö és itt kedveskedik,normalisan viselkedek vele de nem tudom ezt elfelejteni neki.
Nemsokára szeretnénk újra babát de ezek után azt akarom h max annyit tudjon h unokája lesz,semmi többet.nem akarom h vele legyen majd meg bármibe is beleszoljon, ti mit tennétek?
En meg nem arra voltam kivancsi h ki hogy dobalja a szart hanem olyan emberek valaszara lettem volna kivancsi aki a kerdesre valaszol h mit tenne anyossal hasonlo helyzetben?
Aki nem szulte meg meg halva a gyereket az ne is mondja h jajj a kutyaoltast kb masnap intezzem el
Úristen, az eszem megáll, mindenki a kutyatémán lovagol... Van nektek gyereketek? Vagy szültetetek valaha?
Komolyan mondom, felfogtátok, hogy a kérdező SZÜLT EGY HALOTT 24 HETES KISBABÁT!!! Úgy, hogy mindent megtettek, hogy rendben legyen a gyerek, minden megtakarításukat felélték! És a tapló anyósa mindezt figyelembe nem véve nekiáll egy piti dologgal... Ha ennyire észben tartotta a kutyák oltását, miért nem oldotta meg?
Kérdező, szét fognak itt cincálni a véres szájú kutyavédő anyósliga...
Neked van igazad, szóba se állnék a szipirtyóval egy ideig...
Én sem értem a válaszolók nagy részét, teljesen egészében egyetértek utolsóval.
Én pl egy időre 0-ra lettem pontozva a válaszom miatt. Azért mert elküldeném a büdös francba a nőt? Oké..
Soha senki ne kerüljön olyan helyzetbe, mint a kérdező.
Semmi emberség nincs bennetek! Semmit.. Szégyelljétek magatokat.
Szia. Oszinte részvétem a baba miatt. 2 gyerekem van, el sem tudom képzelni, h min mész keresztul.
A kutyához térve, fogtam volna a kutyát és elvittem volna a kedves anyukának, h tessék lehet vele torodni.
Szerintem ez már mindég tuske marad benned.
28N
#38 Azért gondolkozz már egy kicsit.. Dühös az anyósra, dühös a helyzet miatt, gyászol.
Most vesztette el a gyerekét. Fel tudod ezt fogni?
Imádom a kutyámat, de ha hasonló helyzetben lennék és valaki megállás nélkül a kutyával bszogatna, akkor valószínű nekem is kicsúszna a számon, hogy hagyja már azt a rohadt kutyát.
Igen, fontos a kutya, de most volt ennél fontosabb dolog. És nem az, hogy náthás lett a gyereke, hanem elvesztette őt.
Mélyen szánom azt, aki ezt képtelen felfogni.
Sok embernek baj van az értékrendjével. Van egy fontossági sorrend, nálunk sem a kutya az első a családba. Ilyen emberek véleményére nem kell adni akik egy oltáson meg egy kutyán vannak kiakadva.
Unokát nem tiltanám tőle, rájön az a gyerek majd magától, hogy milyen a mama, viszont magam részéről nem kívánnám élvezni a társaságát.
Sajnálom a babátokat, legközelebb minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!