Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom beszólása, mit tennétek?

Anyósom beszólása, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Egy hónapja elvesztettük a kisbabánkat a 24.hétben mivel beteg volt. Elötte sokat kellett pestre járni orvoshoz így a két kutyánk oltását nem tudtuk beadatni (egyik az en kutyám a másikat anyósom kapta 9éve de nálunk van mi gondozzuk etessük)mert minden forintra szükség volt.

Anyósom elhívott magához elhordott minket föként engem minden szarnak. Mondja a kutya sincs beoltatva. Mondom neki szépen h de azért mert kellett a babára. Erre ö de a kutyát be kell oltatni. Mondom nehogy már fontosabb legyen a retkes kutya mint a baba? Erre ö hogy de,a kutya legyen beoltva. Otthagytam de ö utánam jött h szégyeljem el magam es gondolkohzak el.

Azóta eltelt kis idö és itt kedveskedik,normalisan viselkedek vele de nem tudom ezt elfelejteni neki.

Nemsokára szeretnénk újra babát de ezek után azt akarom h max annyit tudjon h unokája lesz,semmi többet.nem akarom h vele legyen majd meg bármibe is beleszoljon, ti mit tennétek?

2015. aug. 5. 11:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:

En meg nem arra voltam kivancsi h ki hogy dobalja a szart hanem olyan emberek valaszara lettem volna kivancsi aki a kerdesre valaszol h mit tenne anyossal hasonlo helyzetben?

Aki nem szulte meg meg halva a gyereket az ne is mondja h jajj a kutyaoltast kb masnap intezzem el

2015. aug. 5. 13:05
 32/66 A kérdező kommentje:
Az meg h a kutya egy honap mulva be lett oltva nem tartom fontosnak abban az esetben ha arra valaszolnatok amit kerdeztem.
2015. aug. 5. 13:07
 33/66 anonim ***** válasza:
62%
Én például válaszoltam rá, magadban keresd a hibát, ha nem sikerült értelmezni mindent, amit leírtam.
2015. aug. 5. 13:10
 34/66 anonim ***** válasza:
52%

Úristen, az eszem megáll, mindenki a kutyatémán lovagol... Van nektek gyereketek? Vagy szültetetek valaha?

Komolyan mondom, felfogtátok, hogy a kérdező SZÜLT EGY HALOTT 24 HETES KISBABÁT!!! Úgy, hogy mindent megtettek, hogy rendben legyen a gyerek, minden megtakarításukat felélték! És a tapló anyósa mindezt figyelembe nem véve nekiáll egy piti dologgal... Ha ennyire észben tartotta a kutyák oltását, miért nem oldotta meg?

Kérdező, szét fognak itt cincálni a véres szájú kutyavédő anyósliga...

Neked van igazad, szóba se állnék a szipirtyóval egy ideig...

2015. aug. 5. 13:15
 35/66 anonim ***** válasza:
59%

Én sem értem a válaszolók nagy részét, teljesen egészében egyetértek utolsóval.

Én pl egy időre 0-ra lettem pontozva a válaszom miatt. Azért mert elküldeném a büdös francba a nőt? Oké..

Soha senki ne kerüljön olyan helyzetbe, mint a kérdező.

Semmi emberség nincs bennetek! Semmit.. Szégyelljétek magatokat.

2015. aug. 5. 13:18
 36/66 anonim ***** válasza:
44%

Szia. Oszinte részvétem a baba miatt. 2 gyerekem van, el sem tudom képzelni, h min mész keresztul.

A kutyához térve, fogtam volna a kutyát és elvittem volna a kedves anyukának, h tessék lehet vele torodni.

Szerintem ez már mindég tuske marad benned.

28N

2015. aug. 5. 13:27
 37/66 anonim ***** válasza:
38%
Igen, el kell küldeni a büdös francba a nőt, de a kérdező akkor is balambér volt, bármi is történt! Kétszer megírtam már, de úgy tűnik egyeseknek már a látása szelektív, vagy az értelmezési készségeivel van a baj, szomorú, hogy ez történt, sajnálom nagyon, hülye volt az anyós, de attól még vannak kötelességek, amiket ha az ember vállalt, akkor teljesítse is! Nem, nem szültem még sosem halott pici babát, isten ments, hogy ilyen történjen velem (azért feltételezem tán nem csak olyan emberek válaszát várta a kérdező, akik pont ugyanígy jártak, mert ez sehol nem volt leírva). De talán ahelyett, hogy itt előadná a mártírdumát, esetleg leülhetne anyóssal és megmondhatná neki, hogy borzasztóan viselkedett, már önmagában amit mondott sem volt jó időben, de a stílus, amit megengedett magának elfogathatatlan. Meg kell neki mondani, hogy az is átfutott a kérdező és vőlegénye fejében, hogy többet nem találkoznak vele, de a kedélyek azért csak-csak lecsillapodtak, de éreztetni kell vele annak a súlyát, amit mondott. Ezt az anyóssal kell megtárgyalni, nem kikérdezni egy halom vadidegen véleményét, mert ahány ember, annyi gondolkodásmód, azonkívül zavaró, mikor a történet fele van csak leírva, aztán mikor egy páran beszólogatnak, akkor kapjuk meg a sztori másik részét, de csak morzsák formájában. Ezt meg kell beszélni anyóssal. Tudja meg, hogy hogy viselkedett, mert szerintem halvány gőze nincsen róla...
2015. aug. 5. 13:30
 38/66 anonim válasza:
55%
Szerintem gondold meg kétszer mielőtt leírsz valamit, mi az hogy rohadt kutya? Ha itt emberek előtt ilyen véleménnyel vagy róla akkor gondolom milyen remek körülmények között tartjátok otthon. Attól, hogy az ember gyereket vállal még nem kell megbolondulni. Nem lesz az a gyerek se mindig kis tutujgatni való, és aranyos, mert gondolom a kutya is csak addig volt jó...
2015. aug. 5. 13:43
 39/66 anonim ***** válasza:
47%

#38 Azért gondolkozz már egy kicsit.. Dühös az anyósra, dühös a helyzet miatt, gyászol.

Most vesztette el a gyerekét. Fel tudod ezt fogni?

Imádom a kutyámat, de ha hasonló helyzetben lennék és valaki megállás nélkül a kutyával bszogatna, akkor valószínű nekem is kicsúszna a számon, hogy hagyja már azt a rohadt kutyát.

Igen, fontos a kutya, de most volt ennél fontosabb dolog. És nem az, hogy náthás lett a gyereke, hanem elvesztette őt.

Mélyen szánom azt, aki ezt képtelen felfogni.

2015. aug. 5. 13:57
 40/66 anonim ***** válasza:
42%

Sok embernek baj van az értékrendjével. Van egy fontossági sorrend, nálunk sem a kutya az első a családba. Ilyen emberek véleményére nem kell adni akik egy oltáson meg egy kutyán vannak kiakadva.

Unokát nem tiltanám tőle, rájön az a gyerek majd magától, hogy milyen a mama, viszont magam részéről nem kívánnám élvezni a társaságát.

Sajnálom a babátokat, legközelebb minden jót kívánok!

2015. aug. 5. 14:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!