Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom beszólása, mit tennétek?

Anyósom beszólása, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Egy hónapja elvesztettük a kisbabánkat a 24.hétben mivel beteg volt. Elötte sokat kellett pestre járni orvoshoz így a két kutyánk oltását nem tudtuk beadatni (egyik az en kutyám a másikat anyósom kapta 9éve de nálunk van mi gondozzuk etessük)mert minden forintra szükség volt.

Anyósom elhívott magához elhordott minket föként engem minden szarnak. Mondja a kutya sincs beoltatva. Mondom neki szépen h de azért mert kellett a babára. Erre ö de a kutyát be kell oltatni. Mondom nehogy már fontosabb legyen a retkes kutya mint a baba? Erre ö hogy de,a kutya legyen beoltva. Otthagytam de ö utánam jött h szégyeljem el magam es gondolkohzak el.

Azóta eltelt kis idö és itt kedveskedik,normalisan viselkedek vele de nem tudom ezt elfelejteni neki.

Nemsokára szeretnénk újra babát de ezek után azt akarom h max annyit tudjon h unokája lesz,semmi többet.nem akarom h vele legyen majd meg bármibe is beleszoljon, ti mit tennétek?

2015. aug. 5. 11:25
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
29%
Ketsegkivul szerencsetlenul valasztotta meg anyos a pillanatot, de a fejmosas jogos, az oltas fontos, es aki kutyat vallal, az gondoskodjon rola. Akinek csak egy "retkes kutya" attol el kene venni.
2015. aug. 5. 14:09
 42/66 anonim ***** válasza:
72%
A francba is, hagyjátok már azt a megfogalmazást.. a kérdező dühös, érthető.
2015. aug. 5. 14:12
 43/66 anonim ***** válasza:
48%

Anyósod csúnyán viselkedett, nem vitás. Meg kellene próbálni megbeszélni vele a dolgot. Mi itt nem tudjuk, hogy mi köztetek az alapprobléma (hiszen írod, hogy nem ez az első vita), így ez a kérdés csak az anyós szidására irányult, másra nem.

A "retkes kutya" meg talán jobban járna, ha keresnétek neki szerető, törődő gazdát, mert sem ti sem az anyósod nem alkalmas állattartásra.

2015. aug. 5. 14:57
 44/66 anonim ***** válasza:
86%

Én távolságot tartanék az anyóstól.

-.- Meglepő néhány ember hozzáállása.

Nekem is van kutyám, imádom,a család tenyerén hordozza, de ha a családtagomnak valami (egészségügyi vagy más jellegű )problémája lenne, akkor nem vacilálnék,az ember fontossabb, az oltás egy két hetet várhat.

A kérdező nem azt írta, hogy a kutyáknak nem tudott kaját venni nekik, vagy nem etette.

Tény az oltás fontos, de a felelősségteljes állattartás nem ott kezdődik, hogy napra pontosan be kell oltani az állatot, ennek ellenére egész nap szegény megkötve rövid láncon van, szomjasan.

Nekünk is volt olyan, hogy az oltás késett, de az orvos miatt. Nem érzem felelőtlennek magam, a kutyámat nézve folyamatosan látom a szerelmet a szemébe, amikor rámnéz. Minden oltása megvan, minden rosszullét esetén itt az orvos.

2015. aug. 5. 15:45
 45/66 anonim ***** válasza:
74%
Én marha nagy állatbarát vagyok, de komolyan a válaszadókon le vagyok döbbenve. Leírta a kérdező ezerszer, hogy a beteg pici miatt nem volt annyi pénzük... azért Pestre járni vidékről vizsgálatra, és még fizetni is alkalmanként kinek ne viselné meg a tárcáját? Főleg abban a tudatban élni, hogy nem biztos hogy a baba életben marad... :( én megértem a kérdezőt hogy nem volt eszében /tárcájában/ a kutyának az oltása. Egy halott kicsit a világra hozni, végig járni ezt a tortúrát... komolyan döbbenet hogy milyen emberek válaszolgatnak itt.
2015. aug. 5. 17:20
 46/66 anonim ***** válasza:
69%

utolsónak:teljesen egyetértünk.lehet a felelősségről papolni,de nem hiszem hogy ilyen helyzetben bárkinek is ez lett volna a legfontosabb,sőt szerintem eszembe se jutott volna ha azon agyalok egész nap hogy élni fog a gyerekem vagy nem.

vagy ti hogy képzeltétek?beleírja a határidőnaplóba hogy pl.kedd: gyermekem halála,szerda:kutyaoltás

csütörtök:pitesütés...

más helyében okoskodni könnyű.

lehet lepontozni,nem érdekel.

2015. aug. 5. 19:48
 47/66 anonim ***** válasza:
38%
én értem a gyászt és szörnyű ami történt,de amikor egyik napról a másikra meghalt a nagybátyám és anyám zokogott és én is majdnem bőgtem másnap is mégis bejártam dolgozni és pont rá pár napra volt időpont az állatorvosnál és bevittük, most akkor fetrengjünk amiért gyászolunk és álljon meg a munka meg minden? pedig nem állunk hú de jól anyagilag és régen is mikor apám napi szinten terrorizált és mindig csinált valami szörnyű dolgot velünk akkor is minden feladat el volt látva, pedig csak anyám melózott...szóval mi sem álltunk csudi jól még is el tudta intézni egyedül 1 gyerekkel+1 csecsemővel+uncsitesóval és 2 macskával.Szóval szomorú ami a kérdezővel történt és anyósa egy bunkó,de ettől még nem kéne takaróznia az oltással.Nem a ténnyel van gond hogy eltolta egy hónappal az oltást(ez még nem világvége) de önmaga sajnáltatása igenis egyes emberekből ezt az indulatot fogja kiváltani
2015. aug. 5. 20:55
 48/66 anonim ***** válasza:
40%

"mikor egyik napról a másikra meghalt a nagybátyám és anyám zokogott és én is majdnem bőgtem"

azért egy rokon és egy saját gyerek mégiscsak más. bár annyira nem rázhatott meg ha egy könnycseppet sem hullattál, csak majdnem. beteg volt a baba b asszátok már meg, igen fontos az oltás fontos a kutya, nem is arról van szó hogy megáll az élet egy ilyen tragédia miatt de mikor valaki elveszíti a gyerekét főleg így, akkor azzal igenis lehetne mindenki megértőbb. nincs is rosszabb mint szülőként megélni a gyereked halálát. ja de nem értem, itt mindenki tökééééletes, és mindig a topon van minden körülmények között.

2015. aug. 5. 20:59
 49/66 anonim ***** válasza:
63%
kedves utolsó, attól még hogy valaki nem tud sírni nem jelenti, hogy nem bánatos, fél éve már hogy meghalt és még mindig nem tudom túltenni magam rajta , még egy kicsit sem. és személy szerint egy érzelmekkel, értelemmel teli személy elvesztése nem kevésbé fájdalmasabb mint egy még nem megismert gyermeké, akiről max elkezdte elképzelni, milyen lesz ha.Mindkét esetnél szerintem ugyanakkora a fájdalom.
2015. aug. 5. 21:04
 50/66 anonim ***** válasza:
38%
ja és karácsonykor szerinted most bőgjem el magam mindenki előtt csak mert nekem fáj? néha egyszerűen azért nem sírsz mert muszáj elfojtani utána pedig már nem megy a sírás mivel túl méllyé vált a fájdalom, ez van...
2015. aug. 5. 21:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!