Anyósom állandóan kibeszél de a szemembe meg jópofizik mit tegyek?
Szerintem viselkedj normálisan. Ha meghallod hogy kibeszél lépj közbe és várd a reakcióját. Jópofizz te is
vele. Ha továbbra is kibeszél vedd fel hangfelvetelre. Ird le szavait. Mutasd be a parodnak. Ha nem tud vele mit kezdeni akkor jon a legrosszabbb. Uljetek ossze es beszeljetek meg a dolgokat. Sok sikert. :)
Hát azt mondta hogy már letörölte, de a mai napig félek hogy mivan ha mégsem, azt mondta hogy nem akart semmit csak nézegette a csajokat bár nekem már ez sem tetszik mert képeket is töltött fel.
Anyósomnak biztos a párom mondta el hogy féltékeny voltam és anyósom meg az anyja telefonon beszélték ezt meg és h "majd jól fejbeba*zom" meg ilyeneket mondott. A párom meg az a tipikus anyuci fia bármi van fut hozzá, szinte állandóan nála van. ha van valami ünnep az én szüleim le vannak szarva, az anyjához kell rohanni ott lenni fél napot majd anyámhoz este 9kor átmegyünk 20percre. És ezt el is várja az anyja hogy oda menjünk mindig először.
mit akarsz te ettől a kapcsolattól? társkeresőre regisztál, utána nem bízol benne(talán jogosan) hogy már letörölte magát. az anyjával esélyes hogy gyakran ki is beszél, olyanról nem is beszélve, hogy nem áll ki melletted.
hát nem tudom.. ha csak társkeresőn nézte volna a csajokat vagy rosszlany.hu-n kíváncsiságból akkor oké. de az, hogy képes volt regisztrálni és képet feltölteni...ennek mi értelme, ha van valakid? szerintem hagyd a fenébe, főleg ha már nincs be a bizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!