Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom állandóan kibeszél de...

Anyósom állandóan kibeszél de a szemembe meg jópofizik mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párommal 4éve vagyunk együtt. Sosem voltam jóban anyósommal, alig szoktunk beszélni. Sokszor hallom hogy kibeszél a hátam mögött. Volt olyan hogy ott ültünk a nappaliban és anyosom meg az anyja telefonon beszéltek ki, mert épp kicsit összevesztem a párommal. Ha eljön hozzánk végéignézi az egész lakást mintha először járna ott. A páromnak rengetegszer mondtam h zavar h az anyja igy kibeszél de ő még panaszkodik is neki ha épp összekapunk. Csak nem értem hogy miért kedveskedik nekem ha utál és a hátom mögött meg lebeszéli rólam a fiát, mert szülinapomra meg karácsonyra is mindig mindent összevásárol nekem. És az is zavar hogy beszél a párommal telefonon akkor az az első h én ott vagyok e mit csinálok stb.. Lebukott a párom h társkeresőzött es utánna egy kicsit féltékenyebb voltam akkor meg direkt nőkről beszélt elöttem meg megjegyzéseket tett( persze gondolom a párom nem dicsekedett avval h miert is volt ez az egész)
2015. júl. 20. 17:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

Így van, anyós-após házasság után lesz az.

Amúgy meg mit akarsz ebben a kapcsolatban/közegben?

Nem lesz jobb, hidd el. Ha neked jó, hogy ez így marad, akkor maradj te is.

2015. júl. 21. 12:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a francba
2015. júl. 22. 15:38
 13/13 vanika129 válasza:
Nemtudom aktuális e még a hozzaszolásom,de azért leírom.a válaszadóknak csak annyit,hogy a fő probléma a kérdés szerint az anyós.az most itt szerintem másodlagos hogy tarskeresőzik e a férj vagy sem. nem arra kiváncsi hogy hagyja ott az urát ezért vagy nem,meg élettarsi kapcsolatban anyósnak nevezzük vagy sem.nem ez a lényeg.itt arrol van szó,hogy kibeszéli folyamatosan a kérdezőt,ez csak egy példa gondolom a sok közül.mert kibeszél ha nem ugy vagy öltözve.kibeszél ha nem ugy főzöl a pici fiának.kibeszél ha a k...va seprűt nem teszed ugy mint ő és még sorolhatnám.tisztázzuk le azt hogy ez a társkeresős téma pedig kettőjükre tartozik.nem anyukára.És kedves hozzaszólók ne legyünk mar álszentek!Nincs a világon makulátlan férfi csak hülye!merr ha már ilyet tesz,tegye ugy hogy soha ne derüljön ki.ezért hülyék!A férj meg inkább menjem azt panaszkodjon ilyen dolgokról a haverjainak nem anyukanak.ez csak konfliktus helyzeteket szül a meny és anyuka között.Kedves kerdező.neked azt tudnám tanacsolni hogy ez lesz mig a mama él és virul.nem kell felvenni amit mond.ha hallod hohy épp rolad beszél menj ki inkább és ne hallgasd tovább.saját magadat kiméled meg az idekeskedéstől és őrlődéstől.mert ha számon is kéred,abbol veszekedés lesz és még te leszel a mumus mert hallgatózol.ugyan ez van nálam is.annyi külömbséggel hogy 12éve. gyerek nincs.kutya van aki miatt folyamatos a balhé mert még a csoro kutyára is irigy a drága mami.
2017. dec. 11. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!