Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek kinek van igaza?...

Szerintetek kinek van igaza? Villanyszámla ügy.

Figyelt kérdés

Éves villanyszámla elszámolás érkezett. Fizetendő 50.000Ft, eddigi években nem kellett ráfizetünk. Anyós itt lakik velünk, s fél faluban kipanaszkodta magát, hogy én akkora számlát csináltam stb.

Babával vagyok itthon, napközben max a tv + laptop megy, de az is csak annyi időre amíg ténylegesen használom (vagyis nappal 2-3 óránál nem több, amennyit a babámmal nézem vagy míg ő alszik)Főzéshez a gáztüzhelyt használom, a villanyos sütő részt általában max hétvégén, s nagyon ritkán mixert vagy ilyesmit. Szóval nem hinném hogy mióta itthon vagyok többet fogyasztanék, előtte is csak ennyit használtam, kivéve azt a kis plusz tévézős időt.

Viszont anyósomnak télen lett egy új szokása, reggelente a konyhában hajnalban bekapcsolta a villanysütőt és kinyitva az ajtaját avval fűtött órákig, mert nem volt kedve befűteni a cserépkályhába. Párom szólt neki akkor,hogy talán inkább begyújtani kéne, s utólag is szólt, mikor megkaptuk a számlát, de anyósom köti az ebet a karóhoz hogy akkor is én csináltam a nagy számlát.

Szerintetek mi fogyaszt többet hogy kb novembertől-áprilisig reggelente majd minden nap ott üldögélt a nyitott sütő mellett kávézgatva, vagy hogy 2-3 órával tovább megy a tévé mint egyébként?

2015. júl. 20. 15:04
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
30-as maradjál már! Miért ítélsz, amikor nem is ismered! Te mit szólnál, ha kígyót, békát kiabálna rád olyan, aki még csak nem is látott sosem. Gondolom nem örülnél....
2015. júl. 22. 08:48
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert tehetek arról, hogy agyvèrzèse volt az apukának, ès a sors elvette tőlünk.

De nem, nem a tv a legfontosabb. Rengeteg mindent kaptunk, bútorokat, ruhát, tartós kaját. Ès nem mi kèrtük. Ez volt a helyi polgármester ajándèka karácsonyra.

De nen magyarázkodom neked. Kívánom, hogy soha ne kerülj ilyen helyzetbe.

2015. júl. 22. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!