Szerintetek van olyan, hogy egy sógornő ellened tudja hangolni anyósod, apósod? Mindenben őt támogatják, csak neki lehet igaza?
Volt mar ra pelda, kerdesek is itt ugyanerrol.
Ne felejtsd, te uj vagy a csaladban te csak meny vagy, o a lanyuk.
Szerintem ha valóban ilyen a helyzet hagyjátok őket a fenébe. .
Azert az durva, hogy felhivott sogornod , hogy mit kepzelsz magadrol.. jesszus elkuldtem volna melegebb eghajlatra ha engem igy hiv fel a sajatom. De szerintem a ferjem is.. o mit szol ehhez azon kivul, hogy keruli oket?
"nálunk még ki is csúfolták, gúnyolták őket, persze sógornővel karöltve, na ez már nekem is sok volt, és szóltam, hogy fejezzék be. De folytatták, és csak nevettek rajtunk! "
Nyekk. Komolyan? Ez borzalmas! Nem tudom elképzelni, hogy egy nagyszülő ilyet tesz! Mit mondtak, vagy hogy zajlott?:O
Döbbenetes, amiket írsz. Mindent megpróbáltatok már, hogy javítsátok a kapcsolatot, de láthatóan nem a ti készüléketekben van a hiba.
Tudom, nem ezt szeretnéd hallani, de a gyerekek lelki egészsége érdekében én minimálisra csökkenteném a velük való kapcsolatot. :( Én gyerekkoromból emlékszem rá, hogy egy-egy ilyen "kedves" beszólás mekkora fájdalom volt, így,felnőttként, három gyerekkel is pontosan tudom, ki és mikor mondta ezeket nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!