Szerintetek kinek van igaza?
Sziasztok!
Nos tegnap délután átmentünk anyósomékhoz egy kávéra. Sajnos csak későn tudtunk odaérni,mert ők templomba járnak és csak fél 8 után tudtak fogadni. Szóba hoztam a dolgot,mert nagyon kimérten viselkedett a fiával. A kérdésre,hogy "Milyen napotok volt?!" azt a választ kaptuk,hogy "A szokásos". És ennyi. Mindegy is szerette volna kerülni a témát de mondtuk neki,hogy látjuk valami baja van és nem hisszük,hogy a buli lenne,hisz rajta kívül mindenki jólérezte magát. A végén kibökte,hogy az a baja,hogy a férjem régebben a közelükbe lakott de mivel azt a lakást kicsinek tartottuk a családalapításhoz illetve mindig is vidéken szeretett volna élni a férjem így eladtuk és elköltöztünk. Amúgy kb 1 órára lakunk tőlük. És eddig is bántotta de mióta megvan az unoka azóta ő kevésnek érzi,hogy heti 1-szer találkozzunk,hisz neki annyi nem elég belőle. Volt olyan,hogy egy vizsgálat miatt 2 napot is ott voltunk de hétvégén akkor is jöttek,hogy kevés volt az unokázás. Evvel nincs is baj,de a férjem is dolgozik és azt az 1 napot nem a családdal akarjuk tölteni. Mondtam neki,hogy ha gondolja nyugodtan jöjjön ki akár többször is,hogy unokázhasson. De számára az meg nem jó megoldás max heti 1-szer jön ki,mert állítása szerint mindig elborzad,hogy mi tartós tejet veszünk, fagyasztott derelyét, drága felvágottat és szerinte hiába Biozöldségesnél vásárolunk az nem az csak ahonnan ő hozza és ezekkel károsítjuk az ő kisunokáját. Evvel meg nem tudunk mit kezdeni. Mondtuk neki,hogy én viszont 6 hós terhesen nem tudok magamnak programot hetente csinálni pláne úgy,hogy veszélyeztetetve vagyok. Majd ha meglesz a 2 baba akkor max ő is kijön és mi is megyünk.
Illetve azt is szóbahoztam,hogy ezt a lelki terrort jó lenne befejezni (persze nem így),mert avval csak magának árt,hogy felmegy a vérnyomása. Ezt belátta. A végén nagyon megbékélt és elfogadta azt a megoldást,hogy jöjjön ki heti 1-szer és utána nyáron ha a férjem itthon lesz akkor meg úgyis csinálunk kettesben programot is és akkor unokázhat. Ennek nagyon örült. A férjem unokahúgával kapcsolatban annyit mondott,hogy szegény depressziós és próbálta kideríteni mi a baj de mondtam neki,hogy kedves tőle,hogy segítene de azon,hogy a lány nem tartja magát nőiesnek azon csak ő tud változtatni. De bocsánatot kért és megbékélt.
Köszönöm a tanácsokat. Sajnos este nagyon későn értünk haza így nem tudtam írni. Mindenkinek szép napot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!