Szerintetek kinek van igaza?
Miért is kell beleállni a kérdezőbe? Megnézném, hogy a sok nagyszájú mennyi idő alatt takarítana ki egy egész házat a kerttel együtt, és sütne meg három féle sütit... terhesen, meg egy kisgyerekkel. az meg, hogy ti nem szerettek a családotokkal lenni, és szórakozni, a ti személyes problémátok, attól még más megteheti. Nem tudom mi a flancolás abban, hogy meghívják a rokonokat egy kerti bulira. Nem volt szó se limuzinról, se óriásmedencéről, se vándorcirkuszról. Abba meg aztán pláne semmi beleszólásotok, hogy a férj mennyit dolgozik. Ha keresek 200-at, de kereshetek 250-et is, akkor el fogom vállalni, főleg, mert szeretnék a családomnak jó életet biztosítani. Irigykedhettek, hogy másnak ennyivel jobban megy, de kevésbé lenne nyomorult az életetek, ha inkább megpróbálnátok ti is valamit elérni, nem a gyakorikérdéseken fröcsögni másokra.
Kedves kérdező, nagyon sajnálom, hogy egy szipirtyó az anyósod. Soha nem értettem az ilyen viselkedést. Valószínűleg valami komolyabb lelki problémája van, mert láthatóan betegesen vágyik a kitüntetett figyelemre.
Azért Kérdező, veled sincs minden rendben, ha csak a negatív válaszokat méltatod egyáltalán szóra, aki neked ad igazat, meg se hallod.
Jó hogy nem kértek azért is bocsánatot, amiért éltek és lélegeztek, de te tudod. Itt némely válaszoló segíteni akart neked és adott jó tanácsokat, de te szépen ignoráltad az ő válaszaikat és csak a fröcsögést hallod meg, és most mész bocsánatot kérni.
Ez azért bőven furcsa.
" Nem tudom mi a flancolás abban, hogy meghívják a rokonokat egy kerti bulira"
Hat ezert nem vagyunk egyformak, mert nem tudod.
Kedves 21-es!
Nagyon szépen köszönöm a te válaszodat is. Mi se éreztük soknak pláne ennyi emberre és komolyan a szűk család volt. Sajnálom,hogy szeretnek enni. Majd legközelebb kimérem xd
Nem szipirtyó szerencsére csak néha rájön,hogy ő jobban tudja. Ez nem ia lenne baj de a férjemet úgy megbántotta,hogy szegény most teljesen úgy érzi,hogy a mi hibánk és,hogy ő milyen rossz ember. Múltkor azt kapta meg,hogy egy ember mindig szeresse jobban a házastársát mint a gyermekét,mert a gyermek úgyis elhagyja. Utána egész úton úgy érezte,hogy valamit biztos nem tesz meg a szüleiért vagy nem szeretik. De 20 év alatt se tudta megszokni ezeket amiket néha kap de mégis a szülei.
Gondolom ezek senkinek nem esnének rosszul.
A férjem keresetéről pedig annyit,hogy 200-at kap ami manapság jónak számít szerintem de mivel 1 ilyen plusz napért 23 ezret kap így nem akarta visszautasítani. Ha ti megtennétek szóljatok van felvétel oda.
Bocsánat próbálok mindenre válaszolni csak kevés volt az aki nem minket hibáztatott vagy nem volt még kérdése.
Amit írtam,hogy bocsánatot fogunk kérni nyilván nem úgy gondoltam azért volt ott a mosolygós fej. Sajnálom ha nem volt egyértelmű. Meg persze azért is írtam,hogy akik ezt válaszolták lássák,hogy pontosan mit is mondtak. Hogy hunyászkodjunk meg. Nyilván nem fogunk.
Mondjuk arra egyikük se válaszolt,hogy mikor szidtam az anyósom de mindegy.
Kérdező: Ne mentegetőzz. Most megtalált két-három patkány akik mások szekálásával próbálják elterelni a figyelmüket saját értéktelen és nyomorult életükről.
NE etesd a trollt, hagyd figyelmen kívül. Az ilyen sehol nem kap figyelmet annyira jelentéktelen ember, ezért itt is erre ácsingózik amikor így viselkedik.
A kérdésedre válaszolva: Anyósodék meglehetősen idióták. Én értem, hogy a férjednek ők szinte az egyetlen rokonság de lehet, hogy össze kéne szednie magát és elmondani, hogy ezzel a viselkedéssel a kapcsolatotok jövőjét kockáztatják, mert nem fogjátok keresni őket.
Most őszintén: Kell a férjednek ez az idegbaj? Csak mert a szülei?
Kedves Acélszív!
Először is köszönöm. Lehet igazad van.
A kérdésedre válaszolva: A férjem nagyon nagyon jó ember és szereti a szüleit. Akik nem mindig ilyenek csak ez most pont rosszul jött ki és talán én is érzékenyebb vagyok. Mivel kiskorától kezdve az van,hogy mindig más a jó mindenben és nem neki adnak igazat így mindig arra törekedett,hogy már csak azért is megmutatja,hogy ő képes ezekre. Illetve vissza szokott szólni csak akkor meg a szülei sértődnek meg. Most először mondtam,hogy ne is törődjön velük. De biztos vagyok benne,hogy este már hívja is anyósom ami nem is baj,mert legalább beszélnek. Csak anyósomék úgy vannak,hogy ami probléma arról soha nem beszélnek. Mintha nem is lenne. Így ha vita lenne vagy kimegy vagy tereli a témát és nem hajlandó erről beszélni. Sajnos ez mindig így lesz. Csak ez most a férjemnek minden eddiginél jobban rosszul esett.
Elhiszem, hogy szereti őket. De lássa már be, hogy széjjel alázzák őt is és bántják a családját. Az ilyesmi keményen rombolja az önbizalmat és az önbecsülést is. Az övét is, a tiédet is és a gyerekét is.
A sarkára kell álljon a szüleivel szemben, mert megeszik az életeteket. Leültetni őket és elmondani határozottan a problémát. Ki akar menni a szobából? Visszanyomni a helyére: "Most meg fogsz hallgatni" ÉS nem szabad hagyni, hogy tereljék a szót. Ezek egyszerűen menekülnek a problémák elől, vagy agyonhallgatják, de egyik sem jó megoldás hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!