Szerintetek kinek van igaza?
Igazán nem tudom, miért kell bántani a kérdezőt és miért kell kötözködni.
Történetesen én is szoktam munkám mellett tanítani tanfolyamokon, amik jellemzően szombaton vagy esténként vannak.
Egyetemi tanárok is tanítanak szombaton, a levelezősök akkor járnak iskolába.
A ház takarításában pedig szokás segíteni, mi se palotában élünk, de kisebb összejövetelek előtt is (pl. Karácsonykor ) anyukámmal együtt takarítun, sütünk-főzünk.
Ssajnálom és szánom, ha valakinek ez gond és itt köpköd emiatt a kérdezőre.
Szomorú, hogy így viselkedett, de ne foglalkozzatok vele, szerintem ti mindent megtettetek. Ha ahogy mondod, máskor anyósod aranyos, most nem tudom mi lehetett a hiszti oka, hogy mindenbe belekötött.
A 2-es válaszolót is figyelmen kívül lehet hagyni, szerintem csak kötözködni jött.
A férjem heti 5 napot dolgozik a főállásában. Másodállása heti 1 nap általában hétvége de ezek a munkák időszakosak. Most július közepéig tart viszont minden hétvégén 1 nap.
Nem volt nagy kosz. Anyukám csütörtök délután 3-ig dolgozott aztán megcsinálta a sütit. Még aznap este kijött hozzánk este 8-ra ért ki. Aztán vacsoráztunk és aludtunk. Másnap reggel eljött velem az orvoshoz a státuszra aztán összepakoltunk a gyerek után,porszívózás,felmosás és ennyi volt a takarítás. Utána megcsináltam én a másik sütit ő pedig a harmadikat. Utána megcsináltuk a franciasalátát és a kukoricasalátát és a hidegtálakat. Közben a gyerekkel is foglalkoztunk így lehet mi voltunk lassúak de délután 4-re végeztünk ezekkel utána pedig a férjemmel is beszélgettünk. Másnap megcsináltuk a szendvicseket és 10-re jöttek a vendégek este 6-ig itt voltak.
Amit anyum megcsinált azt apukám hozta ki másnap,mert a mi hűtőnkbe nem lett volna hely. És mivel fogytak a szendvicsek így mi ezeket pótoltuk ami azt jelenti,hogy amikor Béla megevett 4-et és szólt,hogy kérne még megcsináltuk. És nem egész idő alatt voltunk benn csak közben folyton cseréltük a sütiket,hogy ne a napon aszalódjanak a kertben. Illetve a hidegtálakat
Kedves 14-es!
Szívesen küldök képeket hogy lásd igenis igaz. És a lakás 60 nm de nem akartam kifejteni,hogy kert is van ahol ünnepeltünk. Sajnálom,hogy ezt kihagytam.
Jól keres - akkor minek is a mellékállás szombatonként???
Csak a szülei vannak szinte - akkor hogy került mondjuk, az unokahúg a buliba?
A kevesebb néha több, csak egy tanács, ha újabb anyósköpködős kérdést írnál ki a közeljövőben.
Köszönöm a tanácsot. Csak pontos szerettem volna lenni látom hiba volt :)
Nos igen jól keres ám kapott egy lehetőséget,hogy ha gondolja taníthat ilyen időszakosan. Azért nem rossz ha az ember a plusz pénzt félre is tudja tenni. Mármint nekünk jól jön ha jön egy váratlan kiadás.
Van unokahúga és nagynénje is ám mivel 9 éves kora óta azt hallgatja,hogy az unokahúga mennyivel csodásabb mint ő, milyen okos és tökéletes így elhiheted,hogy nincs túl jó kapcsolatuk. Neked se lenne ha te mindig rossz lennél ő meg csodás. Immár 20 éve.
Melyik mondatomban szidtam az anyósomat? Mert szerintem egy szóval se. Csak leírtam mit mondott szó szerint. Ha nektek ilyet mondana anyukátok akkor gondolom nem esne rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!