Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós elleni "védelmi praktiká...

SA_milady kérdése:

Anyós elleni "védelmi praktikákat" tudnátok megosztani velem? Túr az anyósom!

Figyelt kérdés
Tudom, eléggé képtelen kérésem van, de eléggé kétségbe vagyok esve. Sajnos, nem Magyarországon élünk, hanem egy lepukkadt országban :(, itt nem lelkiznek annyira az emberek. A páromat ehhez a városhoz köti a munkahelye, a klientúrája, így nem költözhetünk el, messze a szüleitől, akik állandóan nyaggatják. A lakás anyósé, és sokszor ránk tör, otthon érzi magát, szinte már az ágyunkba, közénk is befekszik...Rendetlen, és mocskos, iszik, éjjel hangosan rádiózik, járkál. Kisbabát várok, félek, el ne kapjak tőle valamit! Ha ellenkezünk, adja a mártírt, hogy az ő házába hogy nem jöhet, és hogy ő beteg, stb... A párom már megszokta, hogy ilyen, ezért tőlem várja, hogy alkalmazkodjak, de ezt lehetetlen tűrni! Pofátlansága határtalan, és ha elmegyek otthonról, ő befészkeli magát, úgy érzi, győzött! Tapasztalt emberek véleményét szívesen várom e téren, talán ti jobb szakemberek vagytok, mint egy diplomás. Előre is köszi! (Az egészséges határokon belül szeretnék maradni vele, nem gyűlölet hajt!)

2015. márc. 31. 16:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem itt esélytelen bármit tenni.

A férjed nem áll melletted, a lakás nem a tiétek.

A lehetőségek:

1. tűrsz, és szép lassan tönkremegy a házasság

2. a férjed egyrészt határozottan helyre teszi az anyját, másrészt pedig igen is elkezditek megszervezni a költözést

3. azonnal elváltok, és legalább a szenvedés elmarad

Nyilván a kettes lenne a legideálisabb.

2015. márc. 31. 18:32
 22/28 anonim ***** válasza:
17%
Még jó,hogy a saját lakásában otthon érzi magát.Talán vigyázz állásba kéne állnia mert befurakodtál a lakásába, és most már nagy asszonynak képzeled magad.Kénytelen vagy alkalmazkodni.Mondjuk én soha nem engedtem,és nem is fogom engedni valamelyik gyerekem is ide költöztesse a párját.Éljenek nagy nagy boldogságba,felnőttek oldják meg a lakhatásukat is. Biztos nem fogom kerülgetni egyiket se.van a mondás tudod,adj a tótnak szállást kiver a házadból.na engem nem fog:)
2015. márc. 31. 18:44
 23/28 A kérdező kommentje:
Békét akarok, hogy valamelyest működjenek a dolgok. Amikor odaköltöztem, nem tudtam, hogy a lakás nem a páromé, mert nem úgy volt tálalva. Sok dolgot nem tudok kiírni, de továbbra is segítséget várok, ha valaki nem tud hasznosat szólni, inkább hallgasson. :) Megoldani akarom a problémát, nem menekülni és nem haragudni.
2015. márc. 31. 18:52
 24/28 anonim ***** válasza:
67%
Az örökségből nem tudja kitagadni párodat, ahhoz kemény dolgok kellenek. Viszont, ha másik házba, lakásba költöznétek, akkor esne az a duma, hogy az ő házába csak bemehet. Oda akkor mehetne, ha hívnátok.
2015. márc. 31. 19:50
 25/28 anonim ***** válasza:
Végül válás.
2015. ápr. 1. 21:12
 26/28 anonim ***** válasza:
ne találgass ,koltozz el....
2015. ápr. 4. 15:06
 27/28 anonim ***** válasza:
63%

1,Erdély Románia része.

2,más kulúra,de azért annyira nem,első blikkre azt hittem hogy valamelyik közel-vagy Távol-Keleti ország,úgy festetted le a helyzetet.

3,mivel az anyós van otthon,más választásod nimcs,mint vagy megszoksz vagy megszöksz.

2015. ápr. 17. 18:51
 28/28 anonim válasza:
A feleséged intézkedjék. Ha meg lakás gond, marad az albérlet.
2023. jan. 10. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!