Anyós elleni "védelmi praktikákat" tudnátok megosztani velem? Túr az anyósom!
Itt nem fog használni semilyen praktika. Úgy látom félsz kiállni magadért és azért akarod így csendben megoldani, de nem fog menni. Mond el a párodnak, hogy téged ez mennyire gyötör és blöffölj.Mond azt, hogy ha nem tesz valamit akkor elköltözöl anyaotthonda vagy valahova, biztos van rokonod vagy valakid. De előtte azért tényleg biztosítsd be magad, nehogy az anyuci mellé álljon.(ne hagyd,hogy megdumáljon vagy halogassa a dolgot,tegyetek pontot a végére.Bár nem tudom milyen lehetőségeid vannak de valami biztos.
Ha ezt nem tudjátok megoldani a pároddal, mi lesz komolyabb gondoknál?
Te meg csak lapítasz és hülye praktikákat keresel. Nem tőlem tudod,de ha minden kötél szakad, anyósod esetleg túladagolhatja magát altatóval és szerintem az erkélykorlátok is alacsonyak arra felé stb.
nem tudom hogy álltok anyagilag, mivel úgy tűnt az írásodból hogy a normális hangnemet nem értené, szerintem 2 választásotok van: vagy ott maradtok, és fogytatódik az egész dolog, vagy pedig elbérletbe mentek, és megmondjátok az anyósnak hogy hagyjon titeket. Ott már meg tudjátok majd tenni hogy pl nem is engeditek be a házba. amíg ott éltek addig ezt el kell viselni. és én sietnék, hogy mire megszületik a gyerek addigra nyugtotok legyen. a férjednek pedig mond meg hogy szeretnél ilyen körülmények között nevelni egy gyereket.
Nem akarlak megbántani, de szerintem felelőtlenség volt így gyereket vállalni, először a saját életedet kéne helyre rakni, mert az a stessz, idegesség, mind hatással van a kicsire is. ő is feszült amikor te annak érzed magad. mostmár 2 ember életéért is felelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!