Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem szeretném elveszíteni a...

Nem szeretném elveszíteni a férjemet! Különleges női praktikákat várhatok?

Figyelt kérdés

Segítsetek légyszíves!

Nem szeretném elveszíteni a férjemet!

Apósom azt mondta, hogy mivel összevesztünk tök apróságon az unokahúgával, ezért szégyen volna nekik, ha ő nem hagyna ott minket 10 év és 2 kislányunk után...

Férjem meg azt mondja, hogy ő inkább rájuk hallgat...

2013. júl. 8. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
97%

Ilyen hülye családból inkább menekülnék :(

Ilyen töketlen férfitól meg pláne.

2013. júl. 8. 17:49
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

Kijazaz unokahúg? hogy érte felborul egy család két kicsi gyerekkel?

Akkor most a praktika: mivel tök apróság volt, (magadban gondold, mindegy) mondd: megköveted, bocsánatot kérsz az unkokahúgtól. Mondd: igazatok van, bocsánatot kérek.

"Fecseg a felszín hallgat a mély." És várjuk a bejelentésed hatását a továbbiakhoz.

2013. júl. 8. 17:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Te összevesztél az unokahúgával ezért ő felrúgná a családját? Erre egy praktika van: elmegyógyintézetbe kell utaltatni a férjedet. A gyerekeknek is jobb, ha nem látnak egy ilyen "férfi" és "apa" mintát.
2013. júl. 8. 17:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Min vesztetek össze? Bár mondjuk tök mindegy... én hagynám a francba, még össze is pakolnék neki, ha ennyit jelentenék.

Volt amúgy ilyen pasim, neki is minden volt anyu, meg a tesók, ugrott minden szavukra, én meg le voltam ejtve. Hát vége is lett a dolognak, nincs szükségem ilyen emberekre.

2013. júl. 8. 18:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyobb esélyed van arra, hogy megtartsd a férjed, ha kiállsz magad mellett. És legyél csinos és kedves, mikor ezt teszed.
2013. júl. 8. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!