Trilla35 kérdése:
Szivesen agyon ütném, de nem lehet! Praktikákat szeretnék megtudni ellene, hogyan lehetne véget vetni ennek a helyzetnek?
Figyelt kérdés
Van egy drága jó apósom aki alkoholista, és teljesen antiszociális! Együtt élünk vele, mármint én a vő, meg a párom és a pici fiunk, no meg az anyós! A ház fele az apukáé! Ha nem laknánk itt a ház szétesne, mert az após húsz éve nem csinál semmit! Csak a rokkant anyósomat terrorizálja!2015. jan. 4. 09:31
1/12 anonim válasza:
Anyós elválik, a házat eladják, fele pénzt viszi, ti meg elköltöztök
2/12 anonim válasza:
Szóval nektek ott semmitek sincs, de ott lakhattok. Én a helyetekben azonnal a saját házamba költöznék.
4/12 anonim válasza:
Költözzetek el, ha mást nem legaláb béreljetek lakást. Ennél az is jobb lenne. Apósod dettó, mint az enyém, de hidd el nekem, ezek nem fognak megváltozni.
5/12 anonim válasza:
a ház másik fele kié?
sajnos nem tudsz mit tenni, örülj, hogy van hol laknotok.
anyósod meg álljon ki a férje ellen, az már nem a te dolgod.
6/12 A kérdező kommentje:
a helyzet nem ily egyszerű! Van lakásunk, hàzunk, meg van mindenünk, nem tudjuk eladni az anyósom házát, mert a papa nem hajlandó eladni!Csak az anyós miatt élünk itt! A
2015. jan. 4. 12:12
7/12 anonim válasza:
Ha az anyos elválik az apóstól, akkor kérheti a közös tulajdon megszüntetését, azaz a ház eladását - és ebbe az apósnak nem kell beleegeyeznie
8/12 anonim válasza:
Hat baratom en ezt nem ertem. Van lakasotok, hazatok, es a mamika miatt laktok az alkesz aposotokkal egy fedel alatt? Mert ezt irtad!
Ne akarjal te agyonutni senkit.
Vegyetek ra anyost, h. adja be a valokeresetet. Neki sem erdeke, h. a kisgyerek ebben a kituno hangulatban nojon fel. Ha meg van a vagyonmegosztas, hitelbol kifizetitek a papat, es eladjatok a hazat, majd visszafizetitek a hitelt. Addig a mama hozzatok koltozhet a lakasba.
9/12 anonim válasza:
Kérdező, ha nekem saját házam/lakásom lenne tudod mikor költöznék vissza anyósékhoz, hogy az alkesz após fejét nézzem. Hülye lennék. Ha anyósod nem tud kiállni magáért, akkor teljesen mindegy, hogy ott vagytok náluk vagy sem.
10/12 anonim válasza:
Költözzetek a házba, anyós a lakásba az após meg maradjon a saját házában, ha egyedül hagyjátok, nem hiszem, hogy sokáig marad meg. Esetleg próbáljátok rávenni a leszokásra. Ezért kár akárkit agyoncsapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!