Hogyan oruljek ennek a helyzetnek?
Én is féltem, hogy milyen anya leszek. Féltem a terhességtől, a szüléstől, mindentől.
Aztán megszületett a kislányom 6 hónapra, és a születése után 5 perccel meghalt. Akkor döbbentem rá, hogy érte bármire képes lettem volna! És nem lett volna olyan, amit ne tudtam volna megtenni! Nem érdekelt volna, hogy hányszor kell felkelnem éjszaka, hogy mikor jövök bele a szoptatásba, fürdetésbe, pelenkázásba, mert belejöttem volna!
Lassan egy éve ennek, és most újra terhes vagyok. Még csak 6 hetes vagyok, de tudom, hogy gyönyörű lesz a terhességem, nem félek a szüléstől sem, mert minden vágyam, hogy élő babát tartsak a kezemben utána, ami feledteti a szülés nehézségeit. És utána ösztönösen fogom tudni, mit kell csinálnom vele. Elsősorban nagyon-nagyon szeretnem! Minden más másodlagos!
Örülj a picinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!