Kezdek egy kis vonzalmat érezni saját nevelt lányom iránt. Tudom, hogy nem egészséges, nem is kezdeményeznék semmit, de hogy legyek ura a helyzetnek?
"Felreertheto megjegyzesei vannak" talan te is bejossz neki.
De inkabb menekulj, mint kikezdj most meg a lannyal. Azert durva lenne, nem? Bar tudom van ilyen.
Utana esetleg a nagymamat is baratnove fogadod, majd ha a lannyal sem lesz mar felhotlen a kapcsid?:)
Sok a fuggetlen, parra varo holgy, keress inkabb magadnak. Ne kezdj ki a parod lanyaval.
Menekülj.
Te fogsz veszíteni így vagy úgy.
Nézd! Szerintem még csak véletlenül se forduljon meg semmi a fejedben a lánykával kapcsolatban! Legyen számodra abszolút tabu!! Az anyjával élsz, ha menni akarsz menj el, de a lányt ne keverd ebbe bele!
( Nekem a húgom is hasonló korú anyukám élettársával -mellesleg anyu élettársa egyidős a férjemmel-).
Ha csak ráutalás szinten is szórakoznának egymással, a húgommal elbeszélgetnék, a srácot meg kitessékelném az ajtón!
Gyorsan kerüld el a lányt. Ne gondolj rá, ne beszélj vele! Igyekezz levegőnek nézni. Tegyél kis finom megjegyzést a párodnak, amikor provokál, vagy amikor kettesben vagytok a pároddal. Állítsd ezt le mielőbb, nagyon nem kéne belekeveredni. Neked se, és őt sem szabad engedni. Nem tudja, mit csinál, a te felelősséged leállítani.
Foglalkozz a pároddal, sokkal többet! Éreztesd vele is finoman, hogy állítsa le a kisleányt. Hálás leszel magadnak érte, és ők is később.
Te felnőtt vagy , neked kell normálisan gondolkodni. És zéró kommunkikáció a gyerekkel. Szorítkozz a lehetséges minimumra!
folyt..
ha nagykorú, ha nem..érzelmileg éretlen, és te a nevelője vagy. A tanártól is elvárnád, hogy ne kacérkodjon vele, ha 3 évvel idősebb is csak.
ha fiatalítanál, akkor uzsgyi, jó messzire. De én úgy érzem ez inkább jel, hogy többet törődjetek a pároddal egymással. Ideje megfiatalítani A KAPCSOLATOT. Felfrissíteni. Szerintem ez ezt jelenti. A leányt állítsd le, és ne beszélgess vele. Mondd, hogy "veszélyes dolgok ezek" mosolyogva, majd hagyd ott, és ez után kerüld el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!