Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdek egy kis vonzalmat...

Kezdek egy kis vonzalmat érezni saját nevelt lányom iránt. Tudom, hogy nem egészséges, nem is kezdeményeznék semmit, de hogy legyek ura a helyzetnek?

Figyelt kérdés
Majdnem egyidős velem és folyamatosan kedves velem, lehet hogy provokál. Félreérthető megjegyzései vannak, ráadásul édesanyjával sem felhőtlen a kapcsolatom. Már az "elmenekülésen" gondolkozom!!
2009. márc. 24. 19:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Átesett ezen az én párom is, kicsit gondolkozott és átrendezte az agyát. Most jobban szertejük egymást, mint eddig.Én észrevettem, és igyekeztem a figyelmét lekötni.Tényleg elhanyagoltam a sok gond miatt.

Megújítottuk a szexet is és jobb, mint bármikor azóta. Nagyon hálás érte.Csak egy kis fuvallatnyi gondolat volt, nem mondta ki, csak éreztem. Mindketten tudjuk, hogy tudja, hogy tudom. Egy kis mosoly bennem ez csak utólag. Örülök, hogy ilyen komoly ember, s hozzám fordult segítségért. Nem szóban, csak tekintettel, enyhe célzással. Most nagyobb a szerelem köztünk, mint az elején.

A lányom nem tudatosította magában, csak a haverkodást eltúlozta, és nagyon szép lett mára tényleg.Nehéz együtt élni egy nagylánnyal, elhiszem. Enyém is itt bugyiban jár, meg ilyenek(énis) vak aki nem látja, milyen szép.

De ha valaki a lányommal kezdene aki velem járt, tudod miért utálnám meg legjobban: Mert ilyet tett a gyerekemmel. Ilyen helyzetbe hozta, hogy az anyjával elrontsa a kapcsolatát. Soha nem bocsájtanám meg.

Ha csak elméletben lenne is valami.

2009. márc. 24. 20:26
 22/29 A kérdező kommentje:

Monogám vagyok, az is voltam világ életemben!

Valahol jól esik a dolog, de biztos, hogy kiölöm a lelkemből, mert én egészségtelennek tartanék egy ilyen kapcsolatot, ezt komolyan írtam!

Gondolom a válaszolók nagy része Hölgy és a másik érintett is az, úgyhogy csodálkozom, hogy nem kaptam a kisasszonyt elítélő egyetlen választ sem!

Talán nem kellene egy párkapcsolatban élő harmincöt éves férfivel kikezdeni!

Nemde, Hölgyeim?

2009. márc. 24. 20:34
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem tudják még ilyenkor. Ahhoz kicsi még akárhány kiló, és bármenni pontot ért el az egyetemen. Ehhez még gyerek e lelke. Csak élvez, hogy nő lett és az egész világ őt csodálja. Át kell ezen esni. Mint a Százszorszépek c. cseh film. Állítsd el, neki te felnőtt vagy . Felnőttebb , mint ő. Azt csinálja, amit megengedsz. Nekem is rávertek a fiúcskák a suliban a (tanári)seggemre. Azt hitték lehet. De nem. (pedig civilben láttam, hogy férfiak valahol,. Csak nem nekem) Én kellett helyre tennem.
2009. márc. 24. 20:48
 24/29 anonim ***** válasza:
*élvezi, az i lemaradt.
2009. márc. 24. 20:49
 25/29 anonim ***** válasza:
73%
Mint a nyeretlen kétéves.A leányok. Idő kell, hogy felfogják a dolgok súlyát. Évek.
2009. márc. 24. 21:23
 26/29 anonim ***** válasza:
44%
Remélem nem magyartanár vagy:) Amúgy te meg mindóek teszel fel ilyen idióta kérdést ha eleve eldöntötted a komoly erkölcsi háttereddel, hogy nem lesz semmi? Nyilván jobb csaj, mint az annya, ha meg térdelni akar, hát csinálja.
2009. márc. 24. 21:40
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem magyartanár vagyok, hanem elmegyógyász és állok rendelkezésedre!
2009. márc. 24. 21:54
 28/29 anonim ***** válasza:
46%
A tanáros dolgot nem neked írtam, hanem akinek a seggére ütöttek:) Mert ez így megy, hogy egy diák csak úgy ok nélkül rá mert csapni egy tanár seggére. Te meg ne rinyálj, valld be magadnak, hogy jobban kívánod a kiscsajt, aztán döntsd el, hogy megéri e belemenni a dologba. Én tuti, hogy megcsinálnám, sőt ha lehet, egyszerre a kettőt. Már ha bírnék velük:)
2009. márc. 24. 22:53
 29/29 anonim ***** válasza:
81%

Ha úgy érzitek a lánykával, hogy ti egymásnak vagytok teremtve, akkor hajrá, ne hallgass itt az okoskodókra, miért élnéd le az életed olyannal, akivel nincs értelme? Mint mondottad, az anyukával már nem túl jó a kpcsolatod.

Nem is értem a többiek idióta tanácsait, ne hallgass rájuk.

2009. márc. 25. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!