Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdek egy kis vonzalmat...

Kezdek egy kis vonzalmat érezni saját nevelt lányom iránt. Tudom, hogy nem egészséges, nem is kezdeményeznék semmit, de hogy legyek ura a helyzetnek?

Figyelt kérdés
Majdnem egyidős velem és folyamatosan kedves velem, lehet hogy provokál. Félreérthető megjegyzései vannak, ráadásul édesanyjával sem felhőtlen a kapcsolatom. Már az "elmenekülésen" gondolkozom!!
2009. márc. 24. 19:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Foglalkozz a pároddal, esetleg töltsetek együtt több időt, akár napokat is. A lánnyal szemben maradj kedves, mert ha esetleg mostantól ridegen viselkednél vele, akkor ellenszenvet válthatsz ki belőle, annak pedig a kapcsolatod végét is jelentheti. Csupán óvatosnak kell lenni; lehet, hogy tőle teljesen ártatlan a dolog.
2009. márc. 24. 19:52
 12/29 anonim ***** válasza:
72%
19:49 - egy apróságot hadd írjak le, anyukám egyik főiskolai csoporttársa összejött az egyik tanárukkal, aki fiatal tanár volt, persze csak a suli után, de akkor is, már a suli idején voltak azért célozgatások, és tulajdonképpen boldogok is lettek együtt... Hogy ki kihez vonzódik, azt se életkor se társadalmi norma soha nem fogja meghatározni. A kérdező úrnak ezért kéne tisztába tennie az érzéseit magában, mert mindkettővel ugye nem lehet, lehet, hogy egyikükkel se lesz, de lehet, hogy nem is azzal jött össze, akivel kellett volna...
2009. márc. 24. 19:52
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a párodra összpontosíts. Attól, hogy nem olyan jó a kapcsolatotok ugyanúgy helytelen a lányával bármit is kezdeni. Azért azt nem mondom, hogy el kellene menekülnöd. Ha a lány egyértelműen provokál, beszélj vele. Lehet, hogy sejti és élvezi, hogy nem közömbös neked sem. Viszont attól, hogy valaki kedves még nem provokál. Jól gondold meg, hogy mi lehet ez, hisz lehet, hogy csak te vetíted ki rá az érzéseidet és te veszel ki csak félreérthetőséget a szavaiból. Azért nem lehetsz valami stabil kapcsolatban, ha már a nevelt lány is megingat...talán el kellene gondolkodnod azon is, hogy a kapcsolatodat érdemes-e folytatni.
2009. márc. 24. 19:59
 14/29 anonim ***** válasza:
36%

figyelj szerintem ha enyire vonzodsz a lányhoz és már nagykoru söt nem is a te lányod és jo nö akkor feküdj le vele ! Egyszer élsz és ha bejön neked és ö is provokál hát akkor mi kell még (akkor nem egézséges ha pici kora ota neveled de ha nem olyan rég neveled akkor nyugodtan ) . Vagy menekülj , nekem mindegy én csak jot akartam neked :)

Tudom most jönnek majd a "forumozok" leszolásai hogy "fuj " meg hogy "undorito" "embertelen" beteg és az egyéb leszolások de ök is belegondolhatnának ebbe a helyzetbe hogyha mondjuk nekik viritana egy kb kora beli nagykoru szép nö és csak anyi hogy a nevemen van (höhö ) . Sok sikert

2009. márc. 24. 20:01
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

ha már élt az anyjával, utána a lány, akit nevelt ráadásul, nem jöhet szóba. Ez nem az , mint az egyetemi tanár esete. Családon belül nem kell kavarni.

Szerintem a Woody Allen is undorító. Én azóta nem nézem a filmjeit.

A leányzók sokszor szórakoztatónak tartják a kacérkodást. Mi is szemeztünk 14 évesen is a 40 éves buszsofőrrel. Minden nap. Le kell őt állítani, mégpedig sürgősen. És a párodnak azért kell finoman jelezni, mert ő segít neked, hogy a kapcsolatotokat rendbehozzátok! Ha megérzi ezt, össszekapja magát, ne félj!

2009. márc. 24. 20:02
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha mégis vonzónak látod a lányodat, gyorsan menj ki, ésidézz fel a párodról egy régi kedves emléket, szerelmes pillanatot, szexi estét. Nme akar a kislány elköltözni még?
2009. márc. 24. 20:03
 17/29 A kérdező kommentje:
Nem! Csak részben van igazad. Szeretem a páromat, ha nem is frenetikus a kapcsolatunk. Egészségtelen dolognak tartanám, ha "venném a lapot" de hazudnék, ha azt írnám, hogy nem izgatja a fantáziámat.
2009. márc. 24. 20:05
 18/29 A kérdező kommentje:
Bocs, egy korábbi válaszolónak írtam! Tudja kinek!
2009. márc. 24. 20:07
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen korú lányoknál ez normális, élvezi a szexuális kisugárzását, és mindenkin próbálgatja. Nem olyan régen érezheti még nőnek magát.

Az a fontos, hogy te ne vedd magadra.Életkori sajátosság, ki fogja nőni. Kerüld el az ilyen helyzeteket! Ne zavard össze magadat, csak rajtad múlik. Ha úgy reagálnál, a lány kiröhögne(ő se hülye) az anyja meg meggyűlölne egy életre. Ráadásul csomagolhatnál. Jó hogy időben észlelted ezt az érzést, le kell állítani magadban, és kész.

Mindenkinek vannak hasonló élményei más szereplőkkel, ha nem családtag, akkor más problémás eset, nem kell engedni az ilyen érzéseket eluralkodni magunkon. Ki kell térni előle. Te nem vagy süldő legény azért.

2009. márc. 24. 20:10
 20/29 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem dugd mindkettőt egyszerre. Izgalmas meg vicces is:)
2009. márc. 24. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!