Nálatok hogyan zajlik egy ebéd? Ez csak nekem tűnik "gyámoltalan" helyzetnek?
Sajnos úgy alakult, hogy itthon kell lennem, éppen állást keresek, ami ugye nem könnyű. Apukám kötetlen munka ideje miatt minden nap itthon ebédel, ami a rosszabb, ki is kell szolgáljam. Megmelegítem, kikészítem, még a kanalat is az edénybe kell rakjam... és már melegítem is a kávét, mire megeszi, az is kész legyen.
Anyukám elkényeztette, ez nem kétséges. Mióta az eszemet tudom, ez így megy. Bátyám (én vagyok a húg...) a húszas évei végében jár, barátnője nincs és még nem is volt, de vele is ugyan ez a helyzet.
Ez csak nálunk alakult így, vagy vannak hozzánk hasonló családok is?
Szerintetek a testvérem fog találni magának anyukámhoz hasonló lányt, aki "minden kívánságát lesni fogja"? Én erre nem lennék képes...
...szeretem a párom (ff), volt alkalom, amikor 100% kiszolgáltam, de ami a lényeg, ez fordítva is működik. Kétoldalú a dolog, ráadásul a főztjét is imádom :-)
De ezt a testvéremről nem tudom elképzelni. Egy teát nem főzött még itthon. Szerintetek?
Ha kellmajd megfőzi a teát. Sőt egy vacsorát is.
Apád is enne, akkor is,ha nem raknád elé. Sőt még kávét is főzne. Te teszel meg mindent helyette, őmeg elfogadja. Ennyi. Ha zavar,akkor ne tedd.
Akiket én ismerek fiatal párokat a környezetemben (nekem nincs sajnos), a felénél ugyanaz a helyzet, mint nálatok.
A férfi nem csinál abszolút semmit a konyhában, egy poharat nem tesz arréb, egy szelet kenyeret nem ken meg vajjal, ki kell szolgálni mindennel.
Remélem az én majdani párom nem ilyen lesz, bár azt hiszem, nem is tudnám tolerálni, tehát nem lenne hosszú életű kapcsolat.
5.
Ha a fiú otthon lakik, egyáltalán nem furcsa. Általában a tinikorból kinőtt lányok nem szeretnének egy olyan párt maguknak, aki még a szülőkkel lakik. Ha még nincs is saját lakása, de albérletben lakik, az szerintem sokkal nagyobb dolog egy nő szemében, mert azt jelzi, hogy képes önállóan ellátni magát, fizikailag és anyagilag is, és igénye is van a szüleitől független életre.
Köszönöm a válaszokat! Még egy dolog... ne értsétek félre, a gond nem azzal van, hogy ki kell szolgáljam apumat, hanem inkább ott, hogy ez nincs elismerve. Megtörténik és kész. Jött és megy. Mint a postás.
Főztem is már itthon, de az senkinek sem ízlett, ráadásul ezzel csak anyum életét akartam megkönnyíteni, de fordítva sült el a dolog. Mosoly helyett egy nagy adag lecseszést kaptam. Akkor fogadtam meg hogy itthon többet nem... (érdekes ez, mert a barátom szereti, amit készítek, ... így vagy mi vagyunk a "furák", vagy a "családom". Sose derül már ki)....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!