Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elmennétek? (Karácsonyi ebéd)

Ti elmennétek? (Karácsonyi ebéd)

Figyelt kérdés

Apa mondta a nővéremnek tegnap,hogy mondja meg nekem,hogy hétfőn náluk lenne ebéd,menjek át hozzájuk.Ezt az infót én még mindig csak Anyukámtól hallottam,azt is csak fél füllel,mert valahogy feljött.Tesóm még mindig nem adta át ezt az üzenetet.Holnap fogom valószínű este "hivatalosan" megtudni,hogy nekem ott kellene lennem ebéden hétfőn. Apa annyira nem veszi a fáradtságot ,hogy maximum az interneten írjon,hogy bocsika ebéd lesz,gyere el. már kb 2-3 hete nem is beszéltünk mert nem érdekli ,hogy mi van velem. Ráadásul haragszok is rá valamennyire,mert bizalmasan megosztottam vele dolgokat,amiket fel akart használni Anyu ellen tárgyaláson.(nem az első eset!) Nem tudom,hogy el menjek-e.Ajándékot vettem,neki meg a nőjének,de beszélgetni már nem tudok vele semmiről,mert megint kiforgatja és elmondja tárgyaláson, meg sz.rul is esik,hogy nem képes annyit megtenni,hogy ír egy üzenetet pedig állandóan a gép előtt lóg,ha nincs mit csinálnia!( ami elég sűrűn van) Szerintetek?

15L

2011. dec. 24. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ha nagyon nem szeretnél elmenni, s ráaádul még "nem is tudod " hogy menned "kell" , akkor majd mikor holnap elmondja hogy mi a szitu a hétfői ebéddel mond meg neki hogy sajna későn szólt mert máshoz eligérkeztél. Mivel vettél neki ajándékot, ezért mondhatod, hogy egy fél órára felugranál, és átadod.
2011. dec. 24. 17:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát, másik városban lakik (20 km max) ezért nem egyszerű az elugrás hozzá! Csak ha már ott vagyok,megint csak sírni fog nekem,hogy soha nincs rá időm! ezért nehéz :/
2011. dec. 24. 17:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha az nem hív meg, akihez mennél, akkor ne menj. Ez a minimum.
2011. dec. 24. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!