Idén hogyan legyen az ebéd húsvétkor?
Barátommal 3,5 éve vagyunk együtt. Eddig minden évben húsvétkor vmelyik nap nálunk ebédelt. Anya mindig elmondja h mi lesz a menü,és lehet választani h melyik nap szeretne itt enni. Most is kérdezte h mikor fog itt ebédelni a barátom,mert akkor aznap annyival több ételt készít.
Igazából nem a azzal van bajom h a barátom nálunk ebédel,hanem h az ő anyja eddig egyetlen egyszer sem hívott meg ilyen családi ebédre. Se húsvét,se karácsony. Pedig sztem majdnem 4 év elég sok idő,ahoz h elfogadja h együtt vagyok a fiával. A barátom öccsének a barátnője akivel 8 hónapja jár,minden vasárnap ott ebédel,én meg nem. nem tudom mi szúrja a szemét rajtam. Próbálok kedves lenni hozzá,ha barátomnál vagyok akkor mindig megkérdezem h segíthetek e vmit,de ő elutasít. A barátomnak pl egy pohár colát,vagy egy szendvicset úgy kell belopnia a szobába ha én ott megszomjazom vagy megéhezem.
Azt hiszem az is baj.hogy ilyenkor a barátom se mondja az anyjának,hogy vmelyiknap velük ebédelhetnék. Tök rosszul esik,h nem áll ki mellettem. hanem beletörödik,h az anyja levegőnek néz.
Szeretném vhogy éreztetni vele h ez így nem oké,mert hiába beszélek erről vele egyik fülén be a másikon ki.Arra gondoltam h megmondom neki h idén töltse a családjával az egész húsvétot. vagy nem szólok neki h meg van hívva ebédre. Vagy ez nagy bunkóság részemről?
olyan rosszul esik ez,h így semmibe vesz :(
Mikor hoz be nekem inni(legtöbbszr mondjuk vizet szoktam náluk inni,mert ha pl van náluk málna vagy cola,akkor azt ugy kell belopnia a szobába neki)az anyja mindig kérdezi h hova viszed,meg miért ott bent iszod meg,stb...
Őt meg a mi családunkba mindenki annyira befogadta h tök otthonosan ozog a konyhába. ha éhes vagy szomjas simán kiszolgálja magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!