Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családban mennyit szoktak...

A családban mennyit szoktak felszedni Húsvétkor?

Figyelt kérdés

Megnéztem, hát vagy 3 kiló felment pár nap alatt :(

Igaz, hogy legalább a bőséges lakomák kárpótoltak, előre is :P :)

Nálatok hogyan van ez ?

2011. ápr. 27. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Semennyit, maximum karácsonykor figyel be 1-2 plusz kiló, de az normális étkezéssel vissza is megy. Nem tudom ti mit és mennyit esztek mégis, hogy 3 kilót híztok, egyszerűen nem kell telezabálni magad, hiába gusztusos, finom az étel.
2011. ápr. 27. 19:59
 2/8 anonim válasza:
Szerintem ez ember válogatja és alkati kérdés.
2011. ápr. 27. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Nem értem.Azért mert ünnep van zabálni kell? Máskor nincs otthon kaja?
2011. ápr. 27. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért kellene hízni húsvétkor?
2011. ápr. 27. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért, Húsvétkor többet kellett volna ennem? Én ebédelni is elfelejtettem, nem értem rá. (nem a Húsvét miatt)
2011. ápr. 27. 20:22
 6/8 anonim ***** válasza:
37 hetes várandós vagyok, eddig 11 kiló ment fel. Már előre féltem a húsvéttól, mert mindkét maminak az a rögeszméje hogy híznom kell. Ki is tettek magukért, krémestorta, csokitorta, joghurttorta, leves, mártás, többféle hús, háromféle körettel...én meg hogy elkerüljem a sértődést végigettem az étlapot...ma mentem a védőnőhöz, és már előre szóltam neki, hogy tuti felment minimum két kiló...de nem...fogytam fél kilót az előző heti súlyomhoz képest :O Fogalmam sincs miért, vagy hogy csináltam, igaz tegnap csak és kizárólag zöldséget és gyümölcsöt voltam hajlandó a számba venni, márcsak azért is, mert a rendes kajára rá nem bírtam nézni.
2011. ápr. 27. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Elrontottad a húsvéti menüt, és még is híztál 3 kg-ot? :D
2011. ápr. 27. 21:20
 8/8 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 28. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!