A családban mennyit szoktak felszedni Húsvétkor?
Figyelt kérdés
Megnéztem, hát vagy 3 kiló felment pár nap alatt :(
Igaz, hogy legalább a bőséges lakomák kárpótoltak, előre is :P :)
Nálatok hogyan van ez ?
2011. ápr. 27. 19:54
1/8 anonim válasza:
Semennyit, maximum karácsonykor figyel be 1-2 plusz kiló, de az normális étkezéssel vissza is megy. Nem tudom ti mit és mennyit esztek mégis, hogy 3 kilót híztok, egyszerűen nem kell telezabálni magad, hiába gusztusos, finom az étel.
2/8 anonim válasza:
Szerintem ez ember válogatja és alkati kérdés.
3/8 anonim válasza:
Nem értem.Azért mert ünnep van zabálni kell? Máskor nincs otthon kaja?
5/8 anonim válasza:
Miért, Húsvétkor többet kellett volna ennem? Én ebédelni is elfelejtettem, nem értem rá. (nem a Húsvét miatt)
6/8 anonim válasza:
37 hetes várandós vagyok, eddig 11 kiló ment fel. Már előre féltem a húsvéttól, mert mindkét maminak az a rögeszméje hogy híznom kell. Ki is tettek magukért, krémestorta, csokitorta, joghurttorta, leves, mártás, többféle hús, háromféle körettel...én meg hogy elkerüljem a sértődést végigettem az étlapot...ma mentem a védőnőhöz, és már előre szóltam neki, hogy tuti felment minimum két kiló...de nem...fogytam fél kilót az előző heti súlyomhoz képest :O Fogalmam sincs miért, vagy hogy csináltam, igaz tegnap csak és kizárólag zöldséget és gyümölcsöt voltam hajlandó a számba venni, márcsak azért is, mert a rendes kajára rá nem bírtam nézni.
7/8 anonim válasza:
Elrontottad a húsvéti menüt, és még is híztál 3 kg-ot? :D
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!