Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy reagaltatok volna egy...

Hogy reagaltatok volna egy ilyen beszolasra?

Figyelt kérdés
Nemreg szultem es van rajtam ugy 10 kg plusz. Anyosom erre beszolt egy ilyet: ha a XY tudta volna mekkora tehen lesz beloled ram hallgat es nem vesz el. Ez egy egesz kedves beszolasaa amugy. Kva anyazott mar anyukam temetesenek masnapjan is. Viszont ez abban a szep pillanatban ahogy elso a babank az elso napjat tolti itthon az uj otthonaban nagyon felb...szott. konkretan meg most is azon gondolkodom hogy miert nem vagtam pofon. :S
2014. nov. 6. 15:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Persze sajat otthonunk van csak o nalunk aludt par napot amig nala a futest szereltek. Ferjem megved es kiosztja de egyik fulen be masikon ki. Aki irta hogy anyos ok nelkul nem utal nem volt meg hazas :)
2014. nov. 6. 16:09
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
Te meg röhögj a képébe és mond neki"de anyuka mit hömbölög ezt a maga fia bacta el"
2014. nov. 6. 16:41
 13/18 anonim ***** válasza:
50%

Ha a Párommal jó lenne a viszonyom, és kiállna mellettem ilyen helyzetekben, akkor én lehet, hogy azzal viszonoznám az anyósom kedvességét, hogy a következő ilyen beszólásnál teljesen komoly, elgondolkozó arccal azt mondanám neki, hogy őszintén szólva én is egyre többet gondolkozom rajta, hogy igazából én is jobban jártam volna, ha másik férfit választok az ő fia helyett. :-)

(Persze mindezt csak úgy, ha előre megbeszélem a Párommal, hogy tudja, hogy egy pillanatig sem gondolom komolyan, csak a kedves mamáját szekálom. :-))

Ez a megjegyzés szerintem minden kritikán aluli, és még akkor is lenne, ha nem kismama lennél éppen, és történetesen nem szívességet tettetek volna az anyósodnak azzal, hogy nálatok lakhatott átmenetileg.

2014. nov. 6. 16:54
 14/18 anonim ***** válasza:

én nem hagynám hogy káromkodjon és ilyeneket mondjon a jelenlétemben!

kitessékelném a lakásból és be sem jöhetne többet!

2014. nov. 6. 17:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem (sok hasonló kérdés volt már itt), hogy ilyenkor a kérdező miért nem mondja neki, hogy most azonnal pakoljon össze és távozzon el. Többet pedig nem jön ide.

Hát nehogy már bárki is ócsárolni merjen a saját otthonomban. A k..va anyázásért is járt volna a kitiltás. Teljesen mindegy, hogy anyósról van szó vagy bárkiről.

2014. nov. 6. 17:27
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
az a baj, hogy emberek mindent eltűrnek, és utána ide irkálnak, ahelyett, hogy meghúznák a határokat (vagyis évekkel ezelőtt meghúzták volna).
2014. nov. 6. 19:43
 17/18 anonim ***** válasza:

"az a baj, hogy emberek mindent eltűrnek, és utána ide irkálnak, ahelyett, hogy meghúznák a határokat (vagyis évekkel ezelőtt meghúzták volna)."

Itt meg az esetek 90%-ában az anonim idióták nyomják az "egyik füleden be a másikon ki" dumát...

2014. nov. 6. 21:47
 18/18 sippara ***** válasza:
Abban a pillanatban fapofával közöltem volna, hogy van tíz perce összepakolni és eltakarodni a házamból, 11 perc múlva én rakom ki, de abban nem lesz köszönet.
2014. nov. 7. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!