Nemreg szultem es van rajtam ugy 10 kg plusz. Anyosom erre beszolt egy ilyet: ha a XY tudta volna mekkora tehen lesz beloled ram hallgat es nem vesz el. Ez egy egesz kedves beszolasaa amugy. Kva anyazott mar anyukam temetesenek masnapjan is. Viszont ez abban a szep pillanatban ahogy elso a babank az elso napjat tolti itthon az uj otthonaban nagyon felb...szott. konkretan meg most is azon gondolkodom hogy miert nem vagtam pofon. :S
a nekem mondana ilyet , elküldeném a jó k.. anyjába és soha többet nem állnék vele szóba. Ez nem csak hogy rosszindulatú, de bunkó, primitív is. Ilyennel semmilyen kapcsolatot nem akarnék tartani és baromira nem látnám szívesen a lakásomban sem. Normális ember senkinek nem mond ilyet, főleg nem családtagnak.
2014. nov. 6. 15:20
2/18 anonim válasza:
"akkor most már 2 tehén van a háznál"
"ezzel a plusz 10-el 3x annyi a testtömegem mint a maga IQ-ja"
...
2014. nov. 6. 15:22
3/18 Janka néni válasza:
Lebuktatta magát: tehát eleve ellenezte a kapcsolatotokat. TE ne tégy semmit! (Azzal álla bosszút hogy csak fel sem vette) A párod véleményét kérd ki, de ne úgy, hogy azt érezze 2 kő között kell őrlődnie. A fő kérdés, hogy Téged zavar-e a 10 kg plusz? Ha igen, lassanként dolgozd le, ha nem és a párodat sem akkor legközelebb piríts rá az anyósra, ha beszól. Az előző megjegyzésére felelhetted volna: Tudta, sőt alig várja, hogy kétszer ekkora legyek. Tudja, Anyuka, nagy bőröndbe lehet jól pakolni! Vagy valami hasonló visszavágást, ami nem közönséges, nem sértő, de azért ért belőle, ha akar.
2014. nov. 6. 15:27
4/18 anonim válasza:
Anyósod nem a barátod, hanem olyan mintha ellenségének látna téged. Most már ezt tudod, kezeld így!
Titkokat nem rá bízni! Túl gyakran nem tartózkodni a közelében! Gyereknevelést következetesen beszéljétek meg a férjeddel majd, és várd el a férjedtől hogy elvárja az anyjától hogy tartsa magát az elveitekhez! Ennyi.
2014. nov. 6. 15:29
5/18 anonim válasza:
Kitiltanám a vén murvát a házból. Majd arra megyek haza, h engem lelkileg terrorizáljon és becsméreljen bárki? Hát nem, nem vagyok hülye.
2014. nov. 6. 15:30
6/18 A kérdező kommentje:
Nem most derult ki hogy utal. Az elso perctol fogva baja volt velem. Amikor megtudta h terhes vagyok orjongott. Engem zavar avtulsuly termeszetesen meg fogok szabadulni tole csak most ossze van varrava a hasam.
2014. nov. 6. 15:34
7/18 anonim válasza:
Én lehet, hogy megkérdeztem volna, hogy ő tökéletesen meg van-e elégedve a külsejével és a modorával: :-)
Amikor az anyósod hasonlóan "jóindulatú" a megjegyzéseit hallja a férjed, vagy utólag elmondod neki, ő hogyan reagál?
2014. nov. 6. 15:44
8/18 anonim válasza:
De miért utál? Nem vesztettek össze valamin régen? Normális nő nem ok nélkül csinálja ezt? Te nem szóltál be neki?
2014. nov. 6. 15:46
9/18 anonim válasza:
Hát egy ilyen beszólás után meg kell mutatni az anyósnak, merre van az ajtó.
Az krwaanyázás más, azért ütök (gyomorszájra, mert kegyetlenül fáj, és nem marad nyoma).
2014. nov. 6. 15:47
10/18 anonim válasza:
Én már a k**va anyázásnál pofon vágtam volna, pedig nem vagyok pofozkodós.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!