Ti hogy reagáltatok volna? Bővebbén lent!
első vagyok.
Én nem foglalkoznék ilyen hülyeségekkel. Mond el a férjednek mindig az anyja hülyeségeit, röhögjetek egy jót, és ne foglalkozz vele.
Ha esetleg eldurvulna az anyósod, akkor lesüllyedhetsz az ő szintjére, és beszólogathatsz neki te is.
Azt írod, hogy az anyósnak a külső a fontos.
Legközelebb ha megsért valamivel, akkor te sértsd meg ezzel a mondattal, amikor anyósod ott van.
- Drágám! tegyél meg nekem valamit. Ha 50 évesen úgy fogok kinézni mint az anyád, akkor lőjél le. Nem szeretném ha olyan bőröm lenne mint neki, vagy a cicim a hasam alját verje"..
De én nem süllyednék le a szintjére. Csak jót nevetnék a dolgain, esetleg amikor átjön már mosolyogva kérdezném
- Na anyuka? Ma mit tartogat az epés nyelve??
Teljesen életszerű, az én anyósomnak is vannak hasonló kaliberű "poénjai".
Ilyenkor szerintem valami hasonlóan "vicces" dologgal kellene reagálni. De én is olyan vagyok, hogy lefagyok az ilyen szitukban és nem tudok mit szólni, csak utólag vagyok okos.
Vagy még úgy lehetett volna reagálni, hogy elmondod, szerinted ez nem volt vicces és fapofával témát váltasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!