Mit tehetnék apósom miatt? Bövebben lent
Mondjuk ebből, amit leírtál, hogy nem foglalkozik a gyerekkel, meg elhívta valahová a férjed, nekem nem az jön le, hogy szét akar titeket választani.
Bizonyára hulla részeg a férjed, ezért nem hívott, még alszik valahol.
Jó, hát ettől még nem látom ebben a helyzetben azt, hogy el akarna választani titeket egymástól. Felfújod az ügyet.
Legalábbis ami após részvételét illeti. A férjed mondhatott volna nemet is a sofőrködésre, meg hívhatott volna már telefonon.
Az, hogy ezeket nem tette meg, nem após hibája.
Nem értem a kiakadást
csinált egy programot az apjával, ahova elmentek.
Ez miért baj? Az, hogy ti nem kedvelitek egymást, abbó nem következik, hogy a párod is utálja a saját apját, mert ez így olyan, hogy éppen te akarod őket szétválasztani.
Szerintem kicsit túlreagálod.
Elhiszem, hogy nagyon bántó, és aggasztó, hogy az apósod szét akar szedni titeket, de egy működő kvázi problémamentes kapcsolatot egyik szülő sem tud szétszedni. Súrlódásokat okoznak, de szét nem szednek.
Szerintem ne szidd az apját, mert abból enm sül ki semmi jó.
Főleg most kismamaként a hormonok miatt tutira jobban felveszel mindent.
Miket tesz az após, amiből azt érzed, hogy szét akar választani titeket?
(Ennyi problémás kapcsolatban és is elgondolkodtam volna a 2. babán)
ui:
Miért nem akarod keresni a párod???
én tuti már este vártam volna, hogy jelt adjon, hogy megérkeztek, nálunk így szokás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!