Nem költözhetünk másik városba, mert? (bővebben lent)
Szóval szeretnénk másik városba költözni, illetve ha ott van lakás és munka, mennénk. Legalábbis én nagyon. A párom viszont nem akar, mert az anyját hordozza reggel munkába a város egyik feléből a másikba. És amikor én megemlítettem a másik várost, tetszett neki, amikor komolyabban mondtam, hogy nézegettem a lakásokat, van olyan ahova mehetnénk, munka is lenne, akkor jött, hogy hát még egyelőre nem, mert "nekem is van családom, nem csak neked." Akart ezzel arra célozni, hogy hetente-két hetente egy napra hazamegyek a családomhoz, neki meg ott az anyja, akit cipelni kell.
Szóval az anyja miatt nem költözhetünk el végül is ez a lényeg.
Sokszor megkaptam az anyjától már, hogy én függök a családomtól (pl utoljára akkor, amikor karácsonykor haza akartam menni). Nekem csak ennyi a "bűnöm", hogy hazamegyek néha... Akkor most ki is függ? Már elkeseredtem nagyon. :(
Nem jó bűnbakot találtál.
Nem anyósod miatt nem költözhettek, hanem a párod miatt. Ha tökös férfi lenne, és a ti közös jövőtöket venné az első helyre, akkor azt nézné, hogy hol van munka, megélhetés.
A párod nem akar menni, nem az anyja a hibás. Ha az anyja így tudja befolyásolni, akkor kb 15 éves szinten van függőségben az anyjától, így megint csak ő a hibás, mert felnőtt fejjel ezt hagyja.
Tegyél rendet párod fejébe, vagy anyuci pici fiától menekülj el jó messzire.
Miért hordozz a munkába? Így kényelmesebb? Vagy valami baja van anyósnak? Bár gondolom, ha baja lenne, dolgozni sem tudna.
Nem igazíthattok mindent az anyjához. Persze ha nagyon idős, beteg, magatehetetlen lenne, akkor más a helyzet, de akkor meg nyilván vinnétek magatokkal.
De így hogy önálló, felnőtt ember, aki dolgozik.
A párod anyuci pici fia maradt, én nagyon nem bírom az ilyet, nem tudnám elviselni.
Kicsit állj a sarkadra, mert abban semmi rossz nincs, ha hazamész meglátogatni a szüleidet, inkább az a túlzás, amit a párod és az anyukája csinálnak.
3-asnak van igaza!
Lehet akármilyen az anyós,minden a férj hozzáállásán múlik.
Itt egyértelmű,hogy az anyja az első,nem pedig te...tudom milyen rossz,az én férjem is ilyen.Mindennel tudja manipulálni a férjemet az anyja.
Addig,amíg él az anyós...aztán ha már nem fog élni,kitudja azt is hogy fogják viselni az anyámasszony katonái.
Gyerekességre vall a viselkedése,sajnos nem tudsz mit tenni!
Nem nyomorék. Busz nem jár éppen a ház elől, de igazából meg lehetne oldani. Csak a felnőtt bérlet kb. 7000 ft, és hát ez neki drága, a munkahely meg nem fizeti ki.
Az egyébként még a jobbik eset, hogy reggel elviszi, mert ő is kel reggel, bár így fél órával korábban (morog is a korán kelés miatt.. ) de amikor végez, akkor meg el kell érte menni. :) Ha a párom nem tud, akkor mozgósítani kell ismerőst, hogy hozza már el anyukát. :D És én függök.. :D Kíváncsi lennék, ha olyan munkája lenne a páromnak, hogy 9-kor kezdene vagy csak délután, akkor is felkelne-e.. Gyanítom igen... Ha megvilágítanám neki a helyzetet, akkor az a válasz, hogy "de hát az anyám." Ja kérem, akkor úgy is kellene / kellett volna viselkedni.
két lehetőség van:
egész életed (vagy amíg anyuka él) köré építed
vagy
párod végre felnő, férfi lesz és veled kezd önálló életet
Amíg együtt laktak nagyon rossz votl a kapcsolatuk, jó pár éve a párom elköltözött tőle, azóta jobb a kapcsolatuk. Nem tudom, én már így ismertem meg.
Amúgy azon csak röhögni tudok, hogy így cipeli. Aki hülye.. az keljen korábban, igazítsa anyuhoz a napját (bár ez sem normális).. De hogy ez miatt nem költözhetünk, az már bosszantó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!