Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem költözhetünk másik városba...

Nem költözhetünk másik városba, mert? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval szeretnénk másik városba költözni, illetve ha ott van lakás és munka, mennénk. Legalábbis én nagyon. A párom viszont nem akar, mert az anyját hordozza reggel munkába a város egyik feléből a másikba. És amikor én megemlítettem a másik várost, tetszett neki, amikor komolyabban mondtam, hogy nézegettem a lakásokat, van olyan ahova mehetnénk, munka is lenne, akkor jött, hogy hát még egyelőre nem, mert "nekem is van családom, nem csak neked." Akart ezzel arra célozni, hogy hetente-két hetente egy napra hazamegyek a családomhoz, neki meg ott az anyja, akit cipelni kell.

Szóval az anyja miatt nem költözhetünk el végül is ez a lényeg.

Sokszor megkaptam az anyjától már, hogy én függök a családomtól (pl utoljára akkor, amikor karácsonykor haza akartam menni). Nekem csak ennyi a "bűnöm", hogy hazamegyek néha... Akkor most ki is függ? Már elkeseredtem nagyon. :(

2014. febr. 20. 09:24
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell vinnie az anyukáját munkába? Beteg? Nem tud egyedül elmenni? (mondjuk akkor dolgozni se tudna). Nem jár arra busz?
2014. febr. 20. 09:26
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
anyuka nyomorék? ha nem, akkor meg tudja oldani, ha párod nem akar menni, akkor egyértelmű hogy nincs jövötök
2014. febr. 20. 09:30
 3/31 anonim ***** válasza:
78%

Nem jó bűnbakot találtál.

Nem anyósod miatt nem költözhettek, hanem a párod miatt. Ha tökös férfi lenne, és a ti közös jövőtöket venné az első helyre, akkor azt nézné, hogy hol van munka, megélhetés.

A párod nem akar menni, nem az anyja a hibás. Ha az anyja így tudja befolyásolni, akkor kb 15 éves szinten van függőségben az anyjától, így megint csak ő a hibás, mert felnőtt fejjel ezt hagyja.

Tegyél rendet párod fejébe, vagy anyuci pici fiától menekülj el jó messzire.

2014. febr. 20. 09:33
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Miért hordozz a munkába? Így kényelmesebb? Vagy valami baja van anyósnak? Bár gondolom, ha baja lenne, dolgozni sem tudna.

Nem igazíthattok mindent az anyjához. Persze ha nagyon idős, beteg, magatehetetlen lenne, akkor más a helyzet, de akkor meg nyilván vinnétek magatokkal.

De így hogy önálló, felnőtt ember, aki dolgozik.

A párod anyuci pici fia maradt, én nagyon nem bírom az ilyet, nem tudnám elviselni.

Kicsit állj a sarkadra, mert abban semmi rossz nincs, ha hazamész meglátogatni a szüleidet, inkább az a túlzás, amit a párod és az anyukája csinálnak.

2014. febr. 20. 09:48
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

3-asnak van igaza!

Lehet akármilyen az anyós,minden a férj hozzáállásán múlik.

Itt egyértelmű,hogy az anyja az első,nem pedig te...tudom milyen rossz,az én férjem is ilyen.Mindennel tudja manipulálni a férjemet az anyja.

Addig,amíg él az anyós...aztán ha már nem fog élni,kitudja azt is hogy fogják viselni az anyámasszony katonái.

Gyerekességre vall a viselkedése,sajnos nem tudsz mit tenni!

2014. febr. 20. 09:50
 6/31 A kérdező kommentje:

Nem nyomorék. Busz nem jár éppen a ház elől, de igazából meg lehetne oldani. Csak a felnőtt bérlet kb. 7000 ft, és hát ez neki drága, a munkahely meg nem fizeti ki.

Az egyébként még a jobbik eset, hogy reggel elviszi, mert ő is kel reggel, bár így fél órával korábban (morog is a korán kelés miatt.. ) de amikor végez, akkor meg el kell érte menni. :) Ha a párom nem tud, akkor mozgósítani kell ismerőst, hogy hozza már el anyukát. :D És én függök.. :D Kíváncsi lennék, ha olyan munkája lenne a páromnak, hogy 9-kor kezdene vagy csak délután, akkor is felkelne-e.. Gyanítom igen... Ha megvilágítanám neki a helyzetet, akkor az a válasz, hogy "de hát az anyám." Ja kérem, akkor úgy is kellene / kellett volna viselkedni.

2014. febr. 20. 09:53
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért érdekes a dolog. A bérlet drága, a kocsival furikázás az olcsóbb gondolom. Anyukának mindenképp. Nektek meg nem.
2014. febr. 20. 09:57
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

két lehetőség van:

egész életed (vagy amíg anyuka él) köré építed

vagy

párod végre felnő, férfi lesz és veled kezd önálló életet

2014. febr. 20. 09:59
 9/31 A kérdező kommentje:

Amíg együtt laktak nagyon rossz votl a kapcsolatuk, jó pár éve a párom elköltözött tőle, azóta jobb a kapcsolatuk. Nem tudom, én már így ismertem meg.

Amúgy azon csak röhögni tudok, hogy így cipeli. Aki hülye.. az keljen korábban, igazítsa anyuhoz a napját (bár ez sem normális).. De hogy ez miatt nem költözhetünk, az már bosszantó.

2014. febr. 20. 10:00
 10/31 A kérdező kommentje:
Persze, a benzint mi fizetjük az autóba, ő nem ad bele semmit. Inkább csak elvesz (vegyetek kenyeret, csokit), most épp hűtőt kell neki venni.. Az ebédjét mi fizetjük, ha velünk jön a boltba, a kasszánál egybe számolnak és mi fizetjük..
2014. febr. 20. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!