Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem költözhetünk másik városba...

Nem költözhetünk másik városba, mert? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval szeretnénk másik városba költözni, illetve ha ott van lakás és munka, mennénk. Legalábbis én nagyon. A párom viszont nem akar, mert az anyját hordozza reggel munkába a város egyik feléből a másikba. És amikor én megemlítettem a másik várost, tetszett neki, amikor komolyabban mondtam, hogy nézegettem a lakásokat, van olyan ahova mehetnénk, munka is lenne, akkor jött, hogy hát még egyelőre nem, mert "nekem is van családom, nem csak neked." Akart ezzel arra célozni, hogy hetente-két hetente egy napra hazamegyek a családomhoz, neki meg ott az anyja, akit cipelni kell.

Szóval az anyja miatt nem költözhetünk el végül is ez a lényeg.

Sokszor megkaptam az anyjától már, hogy én függök a családomtól (pl utoljára akkor, amikor karácsonykor haza akartam menni). Nekem csak ennyi a "bűnöm", hogy hazamegyek néha... Akkor most ki is függ? Már elkeseredtem nagyon. :(

2014. febr. 20. 09:24
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Én olvaslak (29es vagyok), majd írd meg, mi lett belőletek, sikerül-e kicsit eltávolítani a mamát....?

Gondolom, ha felmondott, akkor valamit csak elértél már nála.

Anyuka tudja, hogy felmondott és menni készültök?

2014. márc. 2. 00:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!