Más is van úgy vele, hogy irritálja őt ha a párja túl jó kapcsolatban van a másik családjával?
a kapcsolatom sokáig nem volt felhőtlen anyummal. ha a párommal megpróbáltam megosztani az amúgy valós problémákat, nagyot hallagatott (tök nyilvánvaló volt, h nekem van igazam) és csak annyit mondott, h "ettől függetlenül én kedvelem anyukádat". ha netán hazalátogatáskor anyámjelenlétében összevitatkoztunk vmin, anyám elvtelen módon mellé állt, mindig. egyszer ott a párom előtt kérdőre vontam,h miért, amikor nekem van igazam. azt mondta, h nekem van igazam, de vegyem tudomásul, h az nem számít, engedni kell. ja, igen, ez irritált. a tesóm barátnőjével uez a helyzet. szinte mindig megvédte a tesómmal szemben. nem annyira rosszindulatból, inkább mintha azt akarná, h mindenáron együtt maradjunk,még ha nem is olyan jó a kapcsolat...
de sokat változott az utóbbi időben, hál' istennek előnyére
Inkább örülnöd kellene.
Huh, ennyire kevés az önbizalmad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!