Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Feljelentettem anyóst. Lehet...

Feljelentettem anyóst. Lehet hogy túl messzire mentem?

Figyelt kérdés
A történet elég hosszú, a lényeg az hogy azt híreszteli egy vita után, hogy verem a gyereket és hogy agresszív vagyok a környezetemmel. Ez nem igaz ép ezért feljelentettem rágalmazásért és becsület sértésért. Férjem most kiakadt, hogy túl messzire mentem és hogy miattam hurcolják meg az anyját. Bezzeg az nem érdekli hogy az anyukája hazugságokkal járat le mindenhol. Most mit kellene tennem?
2014. okt. 16. 20:39
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
52%

minden idióta anyóssal ezt kellene csinálni.

én azért is meghurcolnám az anyóst, mert a gyerek előtt esett neki a kérdezőnek.

ugyanakkor nagyon kellemetlen ez a rengeteg hercehurca, ami ezzel jár.

a történteket végigolvasva azt vonom le tanulságként, hogy az a leghelyesebb, ha ilyenkor visszaütés nélkül hagyjuk lecsillapodni a kedélyeket, hagyjuk elmenni az anyóst, s onnantól kezdve zárva az ajtó, többet a családba nem mehet be.

kérdés persze, a férj mellette áll e és technikailag mennyire lehetséges.

szerintem nem mentél túl messzire, csak célszerűbb az ilyen helyzeteket megelőzni mert sok vele a hercehurca

2014. nov. 5. 21:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!