Feljelentettem anyóst. Lehet hogy túl messzire mentem?
6-os vagyok. Én azt gondolom egy fenékre csapás nem verés, és ha kiérdemli a gyerek, akkor van az a helyzet hogy sajnos a szülő tehetetlenségében üt :( Ettől még senki sem rossz szülő. Rossz szülő az aki koszosan járatja a gyerekét, éhezteti, üti-veri. Ha tiszta a lelkiismereted akkor oké. Na de ez azért már kezd azért eldurvulni nem?!
Gyámügy ha látja hogy nálad rendben vannak a dolgok, akkor nem foglalkoznak tovább ezzel a történettel. Én a helyedben olyan messze költöznék anyóstól, amennyire csak lehet, ha a férjed pedig védi az anyját akkor menjen hozzá lakni.
Igazad van egy pofon meg seggre verés nem verekedés.
De kérdező nem ezért jelentette fel, hanem becsület sértésért.
A gyerek fenekére ütés az ijedtséged miatt jogos volt. Az is, hogy visszaadtad a pofont, de ez... hajjaj.
Itt egyedül csak a kisfiaddal cs.sztél ki, de vele nagyon. Téged nem bántanak, anyóst sem, de a gyerekedet hurcibálják ide-oda, kihallgatják, vizsgálgatják...
A férjednek meg igaza lenne, ha ezek után ott hagyna.
1. feljelentetted az anyját az Ő megkérdezése (beszélgetés) nélkül - holott mondta, hogy elmegy
2. a közös gyereketek - akit nyilván szeret - issza meg a levét a hlyeségednek.
Beléd sem szorult sok ész, most már ezt kell, írjam.
Én egyetértenék az eljárással, nem véletlen találták ki egyébként, és tényleg el lehet lehetetleníteni az ember életét egy-egy kisebb településen és az ilyeneket nem oldja az meg, hogy beszélünk róla, mint a Józsi baráttal.
Viszont, a kérdező kamuzik, ez biztos. Csak provokál, kíváncsi, vagy beteg vagy nem tudom. Egyrészt becsületsértésről szó sincs, mivel a becsületsértés az azt jelenti, hogy valaki a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben, és/vagy nagy nyilvánosság előtt a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el. Na most, erről, ha igaz lenne se lenne szó. Így ez meg sem áll.
Másrészt a kérdező nem bírt eleget várni a sztori kibontakoztatásával. Úgy lehetett volna hihetőbb, hogy legalább 1-2 hónapot pihenteti, majd utána megkérdezi, hogy jaj ezt meg azt terjeszt az anyósa és most mi lesz. Majd megint később feljelent, majd megint később az anyós is cselekszik. Majd megint később intézkednek is.
Ehelyett, ő kb. 5 napba belesűrítette az egész hóbelevancot, ami teljességgel vicc, és bárki, aki a valóságban él, az tudja, hogy 5 nap alatt még az sem tűnik fel, hogy miket terjeszt rólad, nem hogy egy fél eljárás a zéróról egy fél eljárást lefolytassanak.
Legközelebb várj a kérdések között.
Kis szerencsével, a kérdezőt lecsukják kiskorú rendszeres bántalmazásáért,
a gyereket meg elveszik tőle!
"Kis szerencsével, a kérdezőt lecsukják kiskorú rendszeres bántalmazásáért,
a gyereket meg elveszik tőle!"
Már kiveséztük, hogy miért kamu a kérdés, de ha még igaz is lenne, te hol élsz bäszd ki? Olyan helyekről nem veszik el a gyereket, ahol csoda az is, hogy él még szegény, és nem azért, mert nem tudnak róla. Szociális munkásokat ha ismersz, akkor nem ártana elbeszélgetned velük, hogy miket látnak, mik vannak, meg egyes helyeken (NEM CSAK CIGÁNYOKNÁL!!!) mi a természetes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!