Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Feljelentettem anyóst. Lehet...

Feljelentettem anyóst. Lehet hogy túl messzire mentem?

Figyelt kérdés
A történet elég hosszú, a lényeg az hogy azt híreszteli egy vita után, hogy verem a gyereket és hogy agresszív vagyok a környezetemmel. Ez nem igaz ép ezért feljelentettem rágalmazásért és becsület sértésért. Férjem most kiakadt, hogy túl messzire mentem és hogy miattam hurcolják meg az anyját. Bezzeg az nem érdekli hogy az anyukája hazugságokkal járat le mindenhol. Most mit kellene tennem?
2014. okt. 16. 20:39
1 2 3 4 5
 21/41 acelsziv ***** válasza:
7%

Te sem vagy teljesen normális, nem csak az anyósod a gyagyás.

1: Megütöd a gyerekedet, mert rosszat tett. Aha Mit szólnál, ha a munkahelyeden egy hibáért a főnököd jól nyakon vágna.

2: Fölveszed a kesztyűt egy lepcsesnyelvű anyós ellen és még össze is verekedtek. Ez is azt mutatja, hogy semmivel nem vagy jobb nála.

3: Tudod, hogy valamelyest igaza van. Ha nem így lenne akkor csak röhögnél a pletykáin. Viszont följelentetted olyan dologban, amit nem tudsz bizonyítani. Tudtad, hogy az alaptalan vádaskodás hivatalból 1-3 év elzárással büntetendő? Igen, túl messzire mentél.

idéznék tőled a másik kérdésedből: "Azt mondta el akar költözni hogy az anyja ne tudjon zaklatni minket. Én inkább maradnák. Nehogy már anyós elüzzön."

És még hihetetlen ostoba is vagy. A férjed téged és a gyerekez védte az anyjával szemben. Kész lett volna elhúzni a fenébe onnan de neeem, te a büszke nő majd megmutatod.

Nem kívánom senkinek azt az időszakot ami rád vár, de megérdemled. És, hogy mit lehetne tenni? Semmit. Az anyósnál egy életre elvágtad magad. De lehet, hogy erre rámegy még a házasságod is.

2014. okt. 17. 08:30
 22/41 anonim ***** válasza:
15%
Enyém anyós sem piskóta, de azért feljelenteni nem tudnám...
2014. okt. 17. 09:36
 23/41 A kérdező kommentje:
Ma volt kint a gyámügy meg a védőnő. Megnézték a kicsi összes holmiját, a ruháit mindenit. Azt mondták el kell vinni egy független gyerek orvoshoz és meg fogják vizsgálni, és beszélnie kell egy gyerek pszihologussal is. Mindez azért mert a kedves anyós visszont keresetett nyújott be gyermekbántalmazás, hanyagság és testi sértés miatt. Szóval most járjuk a rendőrséget az orvosokat a bíróságot. Ki fognak kérdezni minden ismerősünket, beszélni fognak az ovónőkkel is. Nekem nincs rejtegetni valóm. Ő ütött meg először én csak vissza adtam. Lehet hogy nem volt okos dolog de azért neki se kellett volna megütnie. Lesz ami lesz, majd kiderül. Egy biztos nem hátrálok meg.
2014. okt. 17. 10:03
 24/41 anonim ***** válasza:
15%

Megütötted a gyereked, megütötted az anyósod és ezek után még feljelentést is teszel. Ezzel csak azt érted el, h még cifrább pletykák lesznek. Ha az anyósod mostantól nem is mond semmit, fog róla tudni a családsegítős, a védőnő, a gyerekorvos, az óvónő stb... Bár ők elméletileg csak egymás közt beszélhetnek róla, attól még fogja látni a szomszéd, hogy kimennek hozzátok, a takarítónő majd meghall beszédfoszlányokat a témáról a családsegítőben aztán majd még durvább lesz a pletyka. Esetleg más családtagok is továbbmondják.

Ja és ha nem tudod bizonyítani, hogy rágalmazott, ő jelenthet fel téged becsületsértésért és még nyerni is fog, fizetheted az összes perköltséget.

Meg a gyerekeddel is kiszúrtál, mert a kettőtök közötti nézeteltérés nem ok arra, hogy elszakítsd tőle a nagymamáját ( arról nem írtál, hogy rossz nagyi lenne).

Ja meg férjedet is sikerült magad ellen uszítanod, egy normál családban megoldják egymást közt ez. Őt is jól leégetted. Meg gondolom fél, hogyha vesztetek fizethetitek a perköltséget, az se semmi.

Amúgy te magad vallottad be, hogy megütötted a gyereket. Miért lenne ez rágalom?

Meg vigyázz, mert amilyen viselkedést a gyerek lát az idősebbekkel kapcsolatban, majd ő is így csinálja.Ne lepődj meg, ha a gyerek majd veled is hasonlóan kedves lesz 30 év múlva, ha mondjuk demens leszel.

2014. okt. 17. 10:04
 25/41 anonim ***** válasza:
13%
Szegény férjed agya ég.
2014. okt. 17. 10:05
 26/41 anonim ***** válasza:
18%

25-ös vagyok: Azt elfelejtettem írni hogy a férjed főleg azért haragszik valószínűleg rád, mert egy normál házasságban ilyen volumenű dolgot, mint egy családtag feljelentése megbeszélnek egymással a felek. Azért durva,h utólag értesül róla.

Illetve ha a gyereket eddig nem viselte meg a veszekedés lelkileg, majd most meg fogja, amikor egyik orvostól cipelheted a másikig és folyamatosan vizsgálgatni fogják.

2014. okt. 17. 10:10
 27/41 A kérdező kommentje:
Majd kiderül mi lesz ebből. Hétfőn megint kihallgatás aztán kedden gyerek orvos. Csütörtökön pszihologus. Eddig ennyi a program. Férjem nem mondd semmit. Szerintem nem is érdekli hogy mi lesz. Ja és ha anyós nem pofoz fel a saját lakásomba akkor nincs ez. A kicsi azt az egy fenékre ütést már rég elfelejtette volna.
2014. okt. 17. 10:15
 28/41 anonim ***** válasza:
0%
De ha szerinted elfelejti a fenékre ütést akkor miért ütötted meg nevelési célzattal? Mi értelme volt, ha úgyis elfelejti és csinálja pár nap múlva ugyanúgy tovább?
2014. okt. 17. 10:18
 29/41 anonim ***** válasza:
11%
Én elválnék tőled a férjed helyében, és elperelném a gyereket, mert te vered.
2014. okt. 17. 10:23
 30/41 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem pedig neked van igazad! És a nem jelengetjük fel egymást...jobb lenne, ha egymás közt intéznék el? Aztán majd az anyósa jelenti fel becsületsértésért, és megint ő fog szívni. A férjednek a költözésben igaza volt, rendes életet élhettetek volna jó távol és az egészet el lehetett volna felejteni. Értem én a küzdeni akarás, én is ilyen vagyok, de néha már nem érdemes stresszelni rajta.

Igenis megérdemelte azt a fenékrecsapást. Apukám indokolt esetben adott a fenekemre, hasonló okokból, anyukám nagyon sokáig a fejemet ütötte, és a hajamat tépte, ha nem értettem meg valamit elég gyorsan. Szerintem azért van különbség a kettő között. A kérdező nem megverte a gyereket.

A fenékrecsapást én is hamar elfelejtettem mindig, de az megmaradt bennem, hogy ezt nem szabad, mert rossz lesz nekem.

Mostmár ez van, csináld végig és költözz el. A világ csak züllöttebb lesz, ha egyre durvábban önbíráskodunk egymás fölött. Talán ebből tanul valamit.

2014. okt. 17. 10:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!