Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Feljelentettem anyóst. Lehet...

Feljelentettem anyóst. Lehet hogy túl messzire mentem?

Figyelt kérdés
A történet elég hosszú, a lényeg az hogy azt híreszteli egy vita után, hogy verem a gyereket és hogy agresszív vagyok a környezetemmel. Ez nem igaz ép ezért feljelentettem rágalmazásért és becsület sértésért. Férjem most kiakadt, hogy túl messzire mentem és hogy miattam hurcolják meg az anyját. Bezzeg az nem érdekli hogy az anyukája hazugságokkal járat le mindenhol. Most mit kellene tennem?
2014. okt. 16. 20:39
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
2014. okt. 16. 20:45
 2/41 anonim ***** válasza:
48%
Szard le az anyósodat, a férjed anyja, emiatt a férjed bünteted neki a legkellemetlenebb. Vond vissza a feljelentést, jó lecke volt az anyósodnak.
2014. okt. 16. 20:45
 3/41 anonim ***** válasza:
80%
A férjed vegyen egy nagy levegőt és dolgozza fel.Ha ő nem állította le az anyját,neked kellett tenni valamit.Teljes mértékben egyetértek veled!
2014. okt. 16. 20:46
 4/41 anonim ***** válasza:
38%
Amíg anyósod nem jelentett fel téged gyerekbántalmazásért, addig tényleg hiba volt őt feljelenteni. Tudod a pletykák és a rendőrségi feljelentés nincs egy szinten. Pletykálj vissza azt kész, nade ilyesmiért rendőrt hívni rá?! Én értem hogy félted a becsületed meg minden, és tényleg csúnya amit az anyós művel, nade ne ágyúval álljunk már ki a csúzli ellen!
2014. okt. 16. 20:57
 5/41 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom, hogy te megtetted-e, de én úgy csináltam volna, hogy egyszer világosan figyelmeztetem mind a hölgyet, mind a férjemet, hogy még egy dobás, és utána megy a feljelentés. És utána valóban menne is. A férjed pedig, ahogy már mondták, dolgozza fel, hogy egy hazug, önző nő az anyja, akivel nem tud szót érteni pláne, ha meg sem próbálja.
 6/41 anonim ***** válasza:
76%
Igazad van. Mi van ha rád száll a gyámügy?! Mi van ha ez miatt elveszik a gyereket? Anyós jobban bele gondolhatott volna miket pletykál. Saját unokája életét felkavarja :(
 7/41 anonim ***** válasza:
29%

Te voltál, aki lekevert az anyósnak. Ott abba kellett volna hagyni, és többé szóba sem állni vele.

Ezzel tényleg messzire mentél.

2014. okt. 16. 20:59
 8/41 A kérdező kommentje:
Igen az enyém. Nagyon rosszul érzem magam, úgy érzem átestem a ló túl oldalára. De nagyon fájt hogy azt híresztelte hogy agresszív vagyok és verem a gyereket. Soha ismétlem soha nem bántottam. Akkor is csak azért kapott mert nagyon megijedtem, hogy rádől a polc. Hirtelen reflexből jött az ijedség hatásásra. A pofont is pontosan e miatt adtam vissza mert váratlanul ért és rosszul esett. Én hajlandó lettem volna kibékülni de sajnos olyan messzire ment anyósom hogy azt már nem bírtam elviselni. Most ott tartunk hogy nem tudok elmenni úgy a boltba hogy valaki ne szóljon meg, vagy ne nézzen rám úgy mint egy gyerek verőre. Mondtam páromnak hogy jobb lesz ha mégis elköltözzünk mert ez így nem mehet tovább.
2014. okt. 16. 21:00
 9/41 anonim ***** válasza:
25%
De azt a szekrényt még mindig nem rögzítettétek a falhoz ugye?
2014. okt. 16. 21:06
 10/41 A kérdező kommentje:
A férjem megcsinálta. Rögzítve van, ahogy minden más is ami veszélyes lehet. De most nem ez a lényeg.
2014. okt. 16. 21:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!