Ti milyen kapcsolatban vagytok az apossal/anyossal?
Figyelt kérdés
2014. szept. 29. 13:02
11/22 anonim válasza:
Apósom már nem él, anyósommal jó a kapcsolatunk.
Heti rendszerességgel találkozunk, 2-3 naponta beszélünk telefonon.
A gyerekünk is ugyanúgy szereti, ugyanannyit találkozik vele, mint az én szüleimmel.
37/N
12/22 anonim válasza:
Apósom nincs...anyósommal meg nincs is kapcsolatom. Pár évente 1x találkozunk, akkor be nem áll a szája...én csak hallgatom és kész. Amúgy a hátam mögött szokott fikázni, de magasról teszek rá.
13/22 anonim válasza:
Apóssal évente párszor találkozom, külön él anyóstól. Ilyenkor elcsevegünk, és ennyi. Anyóssal nem beszélek, mióta becsmérlő megjegyzéseket tett rám, én meg nem tűrtem és elmondtam, hogy mit gondolok róla.
24/N
14/22 anonim válasza:
Anyósomat imádom, tündéri nő, úgy érzem, ő is szeret.
Apósom meg kb. köszön, mert a fia felesége vagyok, de úgy érzem, gyerekként tekint rám, nem vesz komolyan, nem ad a véleményemre, de nem is érdekel.
15/22 anonim válasza:
Havonta találkozok velük maximum, illetve néha ünnepnapokon, azt kibírjuk, de ennyi. Borzasztó felszínes a kapcsolatunk, de őszintén szólva a saját gyerekükkel se tudnak túl sok mindenről beszélgetni. Furcsa emberek.
16/22 anonim válasza:
Mi minden heten talalkozunk, anyosommal jo a kapcsolat, aposommal sose volt jo, de a fianak se..
17/22 anonim válasza:
Apóssal jó. Lehetne a második édesapám. Anyóssal pedig akkor a legjobb ha nem találkozunk vagy ha találkozunk is de levegőnek nézzük egymást.
18/22 Merci Mónika válasza:
Az anyósommal a kezdet kezdetétől rossz volt a kapcsolatunk,féltékeny volt az egyszem fiára.Bár mit tettem,nem voltam jó.Ha fűvet nyírtam,,más dolga úgy sincs,ha nem nyírtam,lusta voltam.Az mellet 300m3 lakást tartottam rendben,2-gyermeket,és az mellet dolgoztam.Lassacskán ,sikerűlt befolyásolnia a férjem(fiát)és ez nem vicc 1parfűmre 1,5 évet kellet várnom,mert nem érdeklem meg.(a közös jővedelműnkből)Az mellet az anyuci kapot 1-autót,telefont,stb a fiától .A férjem meg nőzött,,csavargot,szalonbol vett magának autót!Én meg nem egy alkalommal nem ettem vacsorát,hogy a gyermekeimnek tudjak pakolni az iskolába,ez mellet mást se hallotam,hogy milyen jó sorom van,luxus lakásba élek,fogjam be a szám!!Lassan 1-éve elköltöztem a gyerekekkel albérletben,és nem bánom,egyenrangú társak vagyunk,ha van mindenkinek van,ha kevésbé van,osztozunk.És az az egy vigasztal ,hogy megtudom mutatni az anyosomnak,hogy engem nem kell ,hogy szponzoráljon valaki ,és családot sem kell tönkretenem ahoz ,hogy a mindennapi betevőnk meglegyen.
19/22 anonim válasza:
Távoliban. Egészséges 70 km választ el minket egymástól :) őszintén szólva nem tudnék együtt élni sem a saját sem a párom szüleivel és nem azért mert nem kedvelem őket hanem óhatatlanul beleszólnának mindenbe. Így meg mikor meglátogatjuk őket kibírom hogy arra a fél napra csak bólogatok és aha-aha, igen, persze minden bizonnyal jé tényleg úgy kéne.... :)
20/22 anonim válasza:
Az én anyósom egy gyökér.2 lábon járó lexikon. Mindig mindent jobban tud. 8 általánosa van amit 10 év alatt végzett el. Nem dohányzik de ő tudja milyen a jó cigi.Nincs jogsija de beleugat ha vezetek. Egyszer kiraktam 200 km-re a háztól. 3 nap alatt ért haza.Az a borzalmas hogy 300 méterre lakik.Az még borzalmasabb hogy ős sem és mi sem albérletbe lakunk így a költözés nem jöhet szóba.Ő jobban tud mindent egy orvosnál mert a közmunkán egy barátnője mást mondott neki.Ő csinos de olyan mint egy tehén. Akkora sonka van a combján mint a 2 éves kocámnak az ólban.Ő tud a legjobban főzni . Panírozás nála : liszt és zsemle morzsa egy tálba és először tojás aztán vegyes dara és megint ugyan ez másodiknak. Olyan a panír hogy bele törik a fogam.Zöldséget nem tesz a levesbe mert úr isten karalábé íze lesz. Beszarás komolyan. Alpári a stílusa.Csúnyán beszél.Tisztaság mániás. Apósom rendszeresen üti. Akkor 2 napig csend van utána megint átvált hárpiába. Ha én verem meg akkor 1 hónapig nem jön.KB ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!