Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én túlzom el, vagy valóban jogos a gyanúm anyóssal kapcsolatban?
Sziasztok!
Nem akarok hosszan belemászni a témába,röviden EZER hasonló eset történt már.Ezért gondolom,hogy esetleg anyós direkt szabotálja a találkozásainkat a párommal.
Tehát alapjáraton náluk élünk.Párom,anyósom-párom húga meg én.
Jelenleg hazautaztam a szüleimhez,úgy volt,hogy párom utánam jön kedden.Abból a keddből szerda lett,majd csütörtök.(Meló miatt)
Az anyjától kért volna ma pénzt az utazásra,mert a párom csak hétfőn kap fizut és most meg van szorulva.Erre anyós beígérte neki a pénzt,de "elfelejtette" kirakni mielőtt melózni ment.Mondtam a páromnak,hogy délutánra az a pénz már meg sem lesz.És lám, hazajött az anyós,közölte hogy a kutyának már kevés kajája volt ezért elment bevásárolni,tehát még sincs pénz.
Ezer meg egy ilyen és hasonló eset volt már,de párom szerint ez mind VÉLETLEN.Én meg már agygörcsöt kapok a kedves anyóstól,hogy állandóan ezt csinálja.
Mellesleg a párom tartja el őt is és a húgát is.A húga 23 éves..de nem dolgozik...
Azt mondta,hogy túl kombinálom a dolgot és nyilván VÉLETLEN volt.Szerintetek is én vagyok a h*lye?
Ha valóban sokszor fordult már elő ilyen, akkor teljesen jogos a feltételezés.
Kedves anyós nem szellemileg visszamaradott, hogy állandóan elfelejtsen mindent, főleg így szelektíven, csak azt, ami nektek/neked fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!