Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti milyen kapcsolatban vagytok...

Ti milyen kapcsolatban vagytok az apossal/anyossal?

Figyelt kérdés
2014. szept. 29. 13:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Apósom nincs, anyósommal jó a kapcsolatunk, mintha anyukám lenne.
2014. szept. 29. 13:05
 2/22 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon jo kapcsolatunk van, talan mert 5600km-re elnek tolunk :)
2014. szept. 29. 13:06
 3/22 anonim ***** válasza:
Apósommal nagyon jó, de anyósommal csak tettetjük a barátságot, mert nem akarunk háborút. Heti egy délutánt kibírunk balhé nélkül.
2014. szept. 29. 13:10
 4/22 anonim ***** válasza:
67%
Aposom nncs, anyóssal nagyon jo. Egyutt élünk, minden gond nelkul, na jo, vannak apró kis stikkjei, amikkel a sírba tud kergetni, de alapjáraton jol meg vagyunk es ezek miatt sincs soha balhé.
2014. szept. 29. 13:13
 5/22 anonim ***** válasza:
75%
Én csak múlt időben beszélhetek róluk, de szinte jobbak voltak hozzám, mint saját szüleim.
2014. szept. 29. 13:29
 6/22 anonim ***** válasza:
64%

Szerencsés vagyok,jó a kapcsolatom anyósommal,apósommal. Aranyosak nagyon és nagyon örülnek a boldogságunknak.

A férjemnek még a kapcsolatunk elején nehéz volt anyummal.

Mondjuk azt hozzátenném,hogy anyumnak nehéz természete van,persze oka nem volt rá,hogy ne szeresse,mégis az elején nem igazán bírta. Aztán már 1-2 éve mondhatjuk,hogy "megszerette". Apum meg úgy volt vele,ha én boldog vagyok,akkor neki ennyi elég.:)

2014. szept. 29. 13:30
 7/22 anonim ***** válasza:
64%
vannak hullámvölgyek(a sogornönek köszönhetően), mint minden kapcsolatban, de általànossàgban jónak mondanàm.sok mindent tanultam anyosomtol, türelmes jószívű asszony. nagymamànak meg egyszerűen fantasztikus. apósom olyan semleges kategória, megvan a kis világa, amúgy mindig kedves, udvarias.
2014. szept. 29. 13:40
 8/22 anonim ***** válasza:
Apósommal eddig kétszer találkoztam, az esküvőn meg még előtte egyszer, külföldön él. Anyósommal egy városban élünk, szeretem nagyon, ő is engem, bár néha vannak vitáink, mindketten kicsit nehéz természetűek, túl érzékenyek vagyunk, aztán sokszor szívünkre veszünk hülyeségeket.
2014. szept. 29. 13:44
 9/22 anonim ***** válasza:

Mindkettő él és nagyon dolgos emberek, falusiak, akik kötelességüknek érzik a mi életünket egyengetni, mert ők jobban tudják, hogy mi a jó nekünk :)

Különben nincs bennük rosszindulat, csak néhány segítségük olyan balul sül el, hogy nem is haragszunk rájuk, viszont nem engedünk beleszólást az életünkbe vagy gyereknevelésünkbe. 30 as éveinkben járunk, házasok, gyerekkel, sose laktunk náluk, semmilyen anyagi segítséget nem kértünk tőlük (esküvőt, házat, kocsit magunknak fizettük, megdolgoztunk mindenért).

2014. szept. 29. 13:55
 10/22 anonim ***** válasza:
60%
Apósommal 5 éve nem találkoztunk, anyósommal lassan 2,5 éve.
2014. szept. 29. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!