Trehány anyós! Hogyan tudnék ezen változtatni?
Te mi a fenének vagy együtt ezzel az igénytelen, munkakerülő hapsival, ha csak változtatni szeretnél rajta?
Mármint azt megértem, hogy változtatnál ezen - ki nem? - de azt nem, hogy mi a fenének nem keresel egy olyat, aki úgy megfelel, ahogy van?
Azért veled is lehetnek gondok...egyik megcsal, másik bánt, harmadik drogos...a mostani meg egy céltalan lusta disznó...
Valahol szomorú hogy ezek bezzeg kellenek a nőknek, én meg mint "normális" pasi, nem találok senkit :D
Senkit nem lehet megváltoztatni, ha az illető nem akar maga is változni.
Az meg, hogy nem drogozik, nem kellene, hogy olyan nagy érdem legyen, mivel az emberek zöme szintén nem teszi.
Találhatnál olyat is, aki nem drogozik ÉS dolgozik. De Te tudod.
Nem állítom,hogy könnyű dolog a párkeresés, mert nem az. Kevés lehetőség adódik az ismerkedésre, a netes társkeresőkön fent levők tetemes része problémás eset. Én is társtalan vagyok egy ideje.Nem jó érzés, de akkor sem lennék olyasvalakivel,akivel alapvető dolgokban nem egyezik a véleményünk.
Tökéletes ember nincs, ezért ha valaki párkapcsolatot akar, lejjebb kell adnia a követelményekből.Viszont az igénytelenség és a motiválatlanság számomra más tészta, ez teljesen ellehetetleníthet egy kapcsolatot.
Ne add fel teljesen az igényeidet, ne légy olyasvalakivel, akivel nincs közös jövőtök, csak mert jelenleg nem akad jobb.Megváltozni csak akkor fog, ha ő is belátja a hibáit és akarja a változást. Amit leírtál,abból én úgy látom, hogy nem ez a helyzet.
Megértem, hogy szeretnél még adni neki egy esélyt,mert szereted, de a fiatalságodat ne áldozd fel rá.
Sok sikert kívánok, akárhogy is döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!