Trehány anyós! Hogyan tudnék ezen változtatni?
"Pedig nem halálos beteg az anyja, bár el kell vinni dokihoz (cukros doki, szem ész... amugy meg a mamika nem csinál semmit, csak TV-zik egész nap a kicsi szobába"
Szerinted 63 évesen mekkora eséllyel veszik fel bárhova is? Apám 55 éves, és 3 éve nem talál munkát, pedig szakember a szakmájában.
"pedig már mondtam páromnak h keressünk neki egy napközi otthont nyugdijasokbak, amikről jókat hallottam már, ott segítenek neki, tud ismerkedni korabeliekel, stb."
Ez azért a pofátlanság netovábbja. Alig 1 éve vagy a fickóval, de már öregotthonba dugnád az anyját. Fúj, kérdező, kicsit szállj már magadba.
11/13: az nem öregek otthona -.-" hanem napközi, mellette tudna dolgozni, munka után meg érte menne nyilván... amit irtam.. Szövegértelmezés!
Amugy karosszéria lakatos szakija van, meg még ért az autókhoz is
Kérdező, ne félj váltani, innen már csak felfelé van.
26 éves vagyok, 2 éve házas, a saját lakásunkban élek a férjemmel, van fűtés, fürdés, mosogatás, sőt mindig ő mosogat stb. Érzed a kontrasztot? Egy év van köztünk, de neked erre ezzel a pasival mégcsak esélyed sincsen. Nem hogy 1-2 év múlva, de 5-10 év múlva sem! Nem szeretnél te is normális életet? Nem vagytok egymáshoz valók.
A pasid egy igénytelen nagy nulla. Hidd el, ha ezt látta otthon, ezt fogja tovább vinni, tehát ha valami csoda folytán találna munkát és otthagyná az anyját, de nem fogja, mert dolgozni nem akar, és az anyja jó alibi, akkor is az ő mentalitását vinné tovább...a koszt, a minek festeni, az elég 15 fok egész életemben megvoltam 15 fokban, bezzeg anyámnak is jó...
Nem azt mondom, jönnek szar körülmények közül emberek, de azok akarnak haladni. A te párod nem akar. Neki egy szutykos, buta kis proli lány kell, akinek megfelel ez az életmód. Neked meg egy igényes, rendes férfi.
Ha meg nem fogod az idődet és az energiádat rápazarolni, akkor találhatsz is ilyet.
25 éves vagy. Ne vesztegess rá még éveket, ne 30 évesen döbbenj rá, hogy elvesztegetted a fiatalságodat egy hülyére és kezdheted elölről a pár keresést, és már az idő is szorítani kezd a családalapítás miatt stb.
"csinált cicaházat is a cicájuknak"...Na itt most könny csordult ki a szememből :D
Komolyan, az ilyen hülyék meg is érdemlik egymást, már elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!