Nem tudom mit tegyek. Ti mit tanácsoltok?
A párom hibája az biztos! De mit tegyek?!:
Anyósom és a párom kapcsolata nagyon jó. Engem anyósom nem szeret, de úgy tűnik elvisel. Terhes vagyok, a babának nem örül.
Minden alkalommal elmondja, hogy a fia az övé, neki mindig az lesz az otthona stb stb... Szóval azok a célzások, hogy ő mindig az első lesz a páromnál én csak a második! Mit csináljak? Állandóan hívkálja az anyja, hogy menjen mert ez van meg ezt kell meg azt kell csinálni. Nem tudom mit tegyek, eddig soha nem gondoltam, hogy ennyire túlságosan szoros a kapcsolatuk.
A fiús anyukák már csak ilyenek....
Nem kedvel, nem szeret. Vagy elfogadod, vagy továbblépsz. Senkit sem lehet erőltetni, hogy megkedvelje a másikat.
A párodnak ez így jó, ő sem fog változni.
Te nem tudsz mit tenni, csakis a párod tudja kissé lepattintani az anyját azzal, hogy neki bizony már külön élete van.
Mi az a hívkálja? :D
Nem szeretni kell engem, hanem fogják fel, hogy lesz egy másik családja is a fiának és ne próbálja csak magáévá tenni... Már külön lakunk, nem köt össze minket úgymond semmi.
Ott van a másik fia, annak is családja van, foglalkozzon inkább azzal :D
Anyuka kicsi fiacskája! Ha nem lennél terhes, azt tanácsolnám, menekülj az ilyen kapcsolatból.
Nagybátyám volt ilyen, állandóan az anyjához rohant, az meg a semmi kis nyugdiját dugta a zsebébe: mész innya? A lányát, édesanyámat soha nem szerette, pedig idősebb korában velünk élt a nagyi és mi gondoztuk. De csak a fiacskája volt neki fontos.
Most már semmit nem tudsz tenni, mert teherbe estél.
Előtte talán még lehetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!