Megtartsam vagy elvetessem? Mit tanácsoltok?
Párod tanul és dolgozik.
Te dolgozol
Lakás van,anyóssal,de van hol lakni.
Nem éltek luxuskörülmények között,de azért úgy gondolom anyagilag nem vagytok a padlón,ez nem ok az abortuszra.
Mi a gond?
Szeretnétek együtt maradni a továbbiakban? Lelkileg érzelmileg fel vagytok készülve egy babára? Stabil a kapcsolatotok annyira, hogy egy baba érkezését, felnevelését elbírja? Szereted a párodat?
Én biztos nem vetetném el a gyerekemet, csak mert a párom még tanul. Ahogy eddig, úgy ezután is meglennénk valahogy, néha biztos kisegítenének anyósomék, ha gáz lenne. Nálunk egyébként ez a felállás, a párom 6-od éves az egyetemen, én 2 éve dolgozom, de most kezdtem egy szervezetnél, ahol még nagyon új vagyok, úgyhogy itt még bizonyítanom kellene. De ha jönne a baba, biztosan nem mondanék nem-et, szeretem a páromat és nagyon vágyom már egy kisbabára (csak kb. 2 év múlva tervezzük)...
Számomra is fura, hogy mmiért nem egyből a párodnak mondtad el a hírt? Én MINDENT elmondok neki, egy ilyen hírrel az első percben futnék hozza, örömkönnyekkel küzdködve....
Ha most én lennék ebben a helyzetben, mint Te, megtartanám. A körülmények, amiket leírtál abszolút nem nyomós érvek az abortusz mellett. Csak addig filózol azon, hogy mi lesz, hogy lesz, ameddig nincs ott a baba. Ha már ott lesz, akkor a legtermészetesebb dolog lesz a világon, hogy ő van, éhen halni senki sem fog, a kerék pörög tovább.
Ez nyilván a Te és a párod döntése, én csak azt mondom én mit tennék egy ilyen helyzetben, ma.
2 éve elvetettem egy babát. Kb ugyanilyen "nyomós" érveim voltak, mint neked. Megbántam, sokszor eszembe jut, hogy vajon, mi lenne, ha...... Mivel már tudom, hogy mennyire megvisel/megviselt engem az a döntés, amit akkor hoztam, így egész biztos nem választanám még egyszer ezt. Akkor is megszülném a gyerekemet, ha 8 anyóssal élnék együtt.
# 6/9
Úgy bírom amikor az emberek bort isznak aztán vizet prédikálnak, aztán még be is vallják:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!