Hogy lehet egy emberben ennyire rosszindulatú és gonosz?
Figyelt kérdés
Szerintem senkinek nincs ilyen rossz anyósa,ezt már nem lehet elviselni,mit tegyek,mert egyelőre nem tudunk elköltözni.Röviden,terhes vagyok.Köcsögnek nevez,nem nyúlhatok hozzá semmihez a házban,de ennek ellenére is rám fogja hogy elhasználom a dolgait,1 konyha van,de nem lehet ott semmi ami az enyém,edények,poharak a szobába!!!Mosógépét se használhatom,nem is szoktam már,de arra is azt mondta hogy elrontottam.Nem merek kimenni,ha itthon van,megvárom amíg elmegy,addig csak wc-re megyek,mert belém köt.A párom hiába beszél vele nem változtat.Csak várjuk hogy mikor tudunk elmenni,De ez még sajnos időbe telik.HOGY LEHET 1 EMBER ILYEN????Esküszöm nem tettem neki semmit sem.Hozzá szólni sem lehet,mert csak üvöltözik,és okoskodik,pedig nagyon buta.Még a 8 általánosa sincs meg,míg nekem érettségim van,és lenéz!!!Nem bírom!!A kicsimnek miatta lesz majd valami baja,a folytonos stresszben.2014. szept. 22. 17:24
1/22 anonim válasza:
Akkor is ilyen volt, amikor még nem voltál terhes? Vagy már elev úgy költöztél oda, hogy terhesen? Lehet, hogy azzal van baja, hogy nála laktok. Nincs megoldás arra, hogy elköltözzetek?
2/22 A kérdező kommentje:
Mindíg ilyen volt,mikor még nem voltam terhes akkor is.Csak vissza kellett most egy időre költözni hozzá muszályból.Néhány hónap míg sikerül újból elmenni..
2014. szept. 22. 17:31
3/22 anonim válasza:
És ha nem engedte volna, hogy odaköltözz, akkor hová mentél volna?
Gonosz, gonosz, de azért csak ő rak fedelet a fejed fölé.
4/22 A kérdező kommentje:
Én meg is köszöntem neki,hogy meg engedte hogy odamenjünk,de amit csinál az normális?
2014. szept. 22. 17:35
5/22 anonim válasza:
Szerintem harman üljetek le es kerdezzetek meg töle konkretan mi a gond.Lehet hogy a nagyszüleidet,vagy a szüleidet nem szereti,es ezert teged se.
6/22 A kérdező kommentje:
Az én szüleim már nem élnek.De van neki 1 lánya is,akit eldobott,és nem tartja vele a kapcsolatot,és a másik unokáját sem látogatja.
2014. szept. 22. 17:39
7/22 anonim válasza:
Beteg, sérült az anyósod.
Vállaljatok még pár gyereket a nullára, és ez lesz a lekisebb bajotok.
8/22 anonim válasza:
Tudod, ki maradna ott egy másodpercig is. Gyereket vársz, nyugalom kell neked, nem a hlye anyósod.
Én lépnék - ha kell, barátnőhöz kuncsorognám be magam, magunkat.
9/22 anonim válasza:
A semmire vállaltatok gyereket? Menjetek el onnan azonnal.
10/22 anonim válasza:
Költözzetek el. Az esküvőre elment egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!