Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehet egy emberben...

Hogy lehet egy emberben ennyire rosszindulatú és gonosz?

Figyelt kérdés
Szerintem senkinek nincs ilyen rossz anyósa,ezt már nem lehet elviselni,mit tegyek,mert egyelőre nem tudunk elköltözni.Röviden,terhes vagyok.Köcsögnek nevez,nem nyúlhatok hozzá semmihez a házban,de ennek ellenére is rám fogja hogy elhasználom a dolgait,1 konyha van,de nem lehet ott semmi ami az enyém,edények,poharak a szobába!!!Mosógépét se használhatom,nem is szoktam már,de arra is azt mondta hogy elrontottam.Nem merek kimenni,ha itthon van,megvárom amíg elmegy,addig csak wc-re megyek,mert belém köt.A párom hiába beszél vele nem változtat.Csak várjuk hogy mikor tudunk elmenni,De ez még sajnos időbe telik.HOGY LEHET 1 EMBER ILYEN????Esküszöm nem tettem neki semmit sem.Hozzá szólni sem lehet,mert csak üvöltözik,és okoskodik,pedig nagyon buta.Még a 8 általánosa sincs meg,míg nekem érettségim van,és lenéz!!!Nem bírom!!A kicsimnek miatta lesz majd valami baja,a folytonos stresszben.

2014. szept. 22. 17:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%

Álljon meg a nászmenet, drága kérdező!

Anyós nyakára menni lakni sem szép dolog, anyós nyakára szülni kimondottan visszataszító, anyós nyakára szülni, és anyóst szidni, mint a bokrot pedig a pofátlanság netovábbja.

Tudod, büszke vagy érettségidre, de mit is értél el eddig az életben? Teherbe estél. Erre a macskám is képes (jó, nem képes, mert kandúr!).

El lehet menni, és ki lehet alakítani egy másoktól teljesen független életet. Ennyi.

2014. szept. 22. 18:15
 12/22 anonim ***** válasza:
62%
Na azért mert terhes,meg ott laknak nem kell leköcsögözni,bunkózni.A kedves mama mondta volna akkor sorry gyerekek de nem.Igy bánni senkivel nem lehet akár ad tetőt a feje fölé akár nem.Én béketűrő vagyok sokáig de velem anyós igy bánna beszélne olyat bevernék a fejébe megszakadna.Az intelligenciát meg nem az iskola teszi.Te se nézd le.Attól ha van is 6osztálya még nem kell hülyének lenni.De ez érvényes diplomára is:)
2014. szept. 22. 18:32
 13/22 anonim ***** válasza:
53%

Paraszt az anyósod, de te sem vagy egy észlény. A helyesírásodat nézd át újra.

Ha ilyen paréj a mama, akkor nem kell vele lakni, és nem kell a semmire gyereket szülni. Ez mind intelligencia kérdése, amire olyan büszke vagy.

2014. szept. 22. 18:37
 14/22 anonim ***** válasza:
78%

Ezek a kedvenc kérdéseim!

Jajj-jajj gonosz szörnyeteg anyós!

Jajj-jajj folyton bánt, beleszól mindenbe!

Ja amúgy nála lakunk.

Ja amúgy annyi pénzünk sincs, hogy egy nyamvadt lyukat béreljünk magunknak.

Ja és természetesen már jön is a gyerek, akit majd a Jó istenke ruház és szeretetet eszik ebédre.

Ezekben a történetekben mindig csak szerencsétlen gyerekeket sajnálom, szép életük lesz...

2014. szept. 22. 19:11
 15/22 anonim ***** válasza:
82%

#11 és #14 megírta a frankót!

Nem tudom, ki pontozta le őket...

2014. szept. 22. 19:47
 16/22 anonim ***** válasza:
67%

Én is egyetértek a 11 és 14-es hozzászólóval.

Valószínűleg nyugalomban szeretne élni, nem kívánta a hátára sem a gyereksírást, szaros pelenkát szagolni, a ti vitáitokat hallgatni. De kénytelen, mert ha ő nem ad nektek INGYEN fedelet a fejetek fölé, mehetnétek a híd alá.

Szóval inkább köszönd meg, és viseld el addig, amíg nem tudtok elköltözni.

2014. szept. 22. 21:29
 17/22 anonim ***** válasza:
54%
Nem értem, idáig hol laktál, hogy most muszájból költöztél vissza anyósodhoz? Gyereket vállalni van pénz, de költözni nincs. Viseld el anyósodat, ha nem tetszik, akkor kalap-kabát.
2014. szept. 23. 05:39
 18/22 anonim ***** válasza:
70%

Anyósnak nincs meg a 8 általános mégis van hol laknia! Neked Érettségid van, de nincs hol laknod, és a 0-ra vállaltatok babát......hm... nekem nem úgy tűnik hogy te vagy a béna.....

Anyósnak nem kellene köcsögöznie, de valószínűleg ő olyan anyós akinek nem hiányzik oda a fia "pereputtya" a szaros pelenka szaga, a gyerek sírása! Párodnak van munkája? Neked gyes? Ki kell venni egy albit (ha már így alakult) és a párodnak túlórákat vállalni! Legyetek már felnőttek......

2014. szept. 23. 08:27
 19/22 anonim ***** válasza:
68%
bocs, nekem úgy tűnik Te vagy a béna...... (helyesbítek)
2014. szept. 23. 08:28
 20/22 anonim ***** válasza:
50%

"Párodnak van munkája? Neked gyes? Ki kell venni egy albit"

Gyes nincs, amíg meg nem szült. Amúgy átmenetileg mi is laktunk az én anyáméknál (a férjeméhez nem mentem volna, ha bottal kergetnek sem), mert nem lett volna pénzünk bérleni? És miért nem? Mert itt vettünk lakást, ahol ők laknak és fel kellett újítani, így arra ment minden, nem voltak plusz százezreink arra, hogy kitegyünk egy kauciót, meg béreljünk egy lakást (főleg, hogy a felújítás még el is húzódott és két hónappal később tudtunk csak beköltözni, mert a kedves előző tulaj elég sok olyan dolgot hagyott hátra, ami csak a kiköltözése után látszott, vagy nem olyan egyszerű volt rendbetenni, mint amilyennek elsőre tűnt).

Nyilván, ha nagyon akarjuk, akkor tudunk bérelni, de ezért van a családunk, hogy segítenek, ha kell én is úgy gondoltam, hogy miért béreljünk, a vizesblokk teljes felújításának az árán, ha átmenetileg elférünk anyáméknál és természetesnek tartják, hogy ott legyünk és nem albérletben?

Gondolom a kérdező azért is tűnt el, mert náluk ez a helyzet, de azért annyira bírom, mikor egyből mindenki elkönyveli, hogy semmid sincs, meg élősködők vagytok stb.

Mi még gyerekestől is be fogunk költözni anyámékhoz legalább egyszer átmenetileg, mert építkezni fogunk és az albérlet ára megint csak nagyon komoly összeg lenne, de nyilván az eladott lakásban sem lakahatunk majd, és egyértelmű volt, hogy anyámék mondják, hogy menjünk addig oda.

Akkor ha épül majd a 100 négyzetméteres új házunk, akkor mi is semmirekellők leszünk, mert a nyakukon lakunk addig a gyerekkel? Mert sose tudhatod, hogy ki miért van ott éppen.

2014. szept. 27. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!