Mit csináljak anyámmal, aki gonosz, rosszindulatú, mindig mindenért lehurrog, és ez nagyon zavar?
Ha tinédzse vagy érthető, hogy baj van a Mamáddal.
Lázadó korban vagy, ez természetes, lehet jót akar Neked, csak Te ezt nem veszed észre.
Ha viszont nagy lány vagy, vagy felnőtt, akkor ideje elköltöznöd otthonról, menj albérletbe.
Nem kell egyedül, keress egy társbérlőt.
Ha tényleg annyira rossz otthon a légkör, akkor menj otthonról.
Nem értem, hogy miért a kérdezőben kell keresni a hibát.. én is számos olyan anyát ismerek a környezetemben, aki nem egy mintaanya, és a saját kurdarcait, szerencsétlenségét a gyerekén vezeti le. A gyerek ilyenkor nem tud mit tenni, csak max. felörlődik.
Egyébként próbáltad már megbeszélni vele a dolgokat? Gondolom, ha igen is, akkor sem ismeri be.. de azért ezzel nem veszthetsz? Apuddal jól kijössz? Esetleg tesók, hogy kezelik ezt a helyzetet?
Miért hurrog le? A fekete körömlakk, a szép tetoválások miatt? Mert ez még nem bitos, hogy gonoszságnak számít. Engem i s piszkosul zavarna az ilyen...
Árulj már el valamit ezekről légyszíves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!