Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak anyámmal, aki...

Mit csináljak anyámmal, aki gonosz, rosszindulatú, mindig mindenért lehurrog, és ez nagyon zavar?

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 14:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
33%

Ha különköltözöl,akkor nem fog egy csomó házimunka várni,ha hazamész?

Felnőtt vagy,lásd el magadat.Anyád a saját lakásában azt csinál amit akar.A lakhatásért cserébe,meg miért ne várhatná el,hogy megcsinálj mindent?Állítólag nem vagy gyerek.

Te is kibeszéled most a háta mögött...egyébként,ha olyan tökéletes vagy,vele ellentétben,úgyse tud rosszat mondani rólad.Úgyhogy no para.

2010. jan. 15. 15:54
 12/26 anonim ***** válasza:
19%
A stílusod nem felnőtt,érett emberre vall.Szerintem irtó gyerekes vagy,már bocs.Menj külön.Akkor majd tényleg mindent Neked kell majd csinálnod.Szerintem akkor idegösszeomlást fogsz kapni,mikor munka után még főznöd is ,és mosogatnod+sok más egyebet kell egyedül megcsinálnod.
2010. jan. 15. 18:10
 13/26 anonim ***** válasza:
39%

Állj a talpadra végre!

Főzd meg, edd meg!

2010. jan. 15. 20:39
 14/26 A kérdező kommentje:
hát nemsokára sikerül végre!!! na a ő viselkedése meg tök rendben van! nem hiszem,hogy gyerekes vagyok,csak mert nem akarok anyám cselédje lenni. munka után is én csinálok mindent,ő meg egész nap jól elvan. úgyhogy ha egyedül fogok élni,legalább nem megy majd az agyamra,és ugyanúgy el tudok látni mindent!
2010. jan. 16. 10:58
 15/26 anonim ***** válasza:
39%

Akkor meg mi a gond?

Talán az,hogy anyád nem akar a cseléded lenni?

2010. jan. 16. 16:07
 16/26 anonim ***** válasza:
78%
Már nem azért, de az azért nem normális, ha egy felnőtt asszony nem látja el a háztartást, helyette inkább netezik stb.Ha egész nap otthon van, akkor gondolom nem dolgozik, akinek problémái lesznek később ellátni magát az szerintem nem a fiú, hanem az anyuka, mert nem hinném, h akkor majd hirtelen meg jön a kedve a házimunkához.Nem tehetsz semmit, ha majd megteheted költözz el, addig meg el kell tűrnöd, próbáld meg magad lefoglalni a munkával, kerüld a konfrontációt, utána költözz el messzire, aztán nem mindegy lehet már, h kik előtt járatott le, meg beszél ki.De azt azért ne mondd, h gonosz, akármilyen is, mégiscsak az anyukád, akit föltétel nélkül tisztelni és szeretni kell.Fölösleges megpróbálni bizonygatnod az igazadat vagy panaszkodni, nem érsz el vele semmit, csak olaj a tűzre, én tudom.El kell fogadnod a sorsod, mint mindenkinek, ez van....
2010. jan. 17. 06:25
 17/26 anonim ***** válasza:
44%
aztán mindegy lehet má...NEM nélkül :)
2010. jan. 17. 06:27
 18/26 anonim ***** válasza:
44%
MÁR bocs, de nem jó a billentyűzetem :S
2010. jan. 17. 06:27
 19/26 anonim ***** válasza:
67%
Sztem sem igazság h anyukád így viselkedik veled, szóval megértelek, de ne támadj vissza,m az ilyen emberek csak erre várnak. Ne engedd h belelásson a dolgaidba,így nem tud kibeszélni,csak magaddal foglalkozz,vele ne,és akkor majd észreveszi magát!
2010. jan. 17. 11:43
 20/26 anonim válasza:
59%
Most nem azért de ez egy olyan oldal ahol a kérdésekre válaszolni kell...most lehet hogy 14 éves lány de az nem számít szerintem ti se örülnétek ha tizenéves korotokba haza mentek iskolából vagy valahonnan és nagy rendetlenség várna rátok anyátok meg ül a gépnél...+ lehet hogy kibeszéli az anyját a háta mögött de ő tizenakárhány éves az anyja meg jóval több 20nál gondolom én..el lehet rajta gondolkodni
2010. jan. 18. 04:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!